Митинг опозиције пред зградом РТРС

У организацији опозиционих странака у Републици Српској одржано је протестно окупљање код зграде Радио-телевизије Републике Српске (РТРС) у Бањој Луци.


Радовић разлаже "три нетранспарентна правна посла" Владе Српске

Док су грађани Републике Српске препуштени сами себи у борби са инфлацијом, Влада РС сакривајући се од очију јавности и без жеље да да било какав разуман одговор, бавила се за њу пречим пословима. Наиме, у посљедњих мјесец дана Влада је одлучила да, посредно или непосредно, закључи три прилично нетранспарентна правна посла, истакао је замјеник предсједника Српске демократске странке др Милан Радовић.

Поред наручених таблоидизама (син Драшко и певаљка Тања) има још: Бегић тврди да му Радовић воли завиривати у гаће

Пошто Милан Радовић воли да завирује у моје гаће и мој новчаник да му објасним од чега живим. За разлику од њега ја живим од поштеног рада, а новац за покретање приватног посла сам осигурао кроз кредит од 20.000 КМ који сам подигао по номиналној каматној стопи од 3,99% на период од 48 мјесеци.


ДН-СДС против СН-СДП: Свако може погријешити ријеч, али портпарол СНСД је погријешио политичко опредјељење

Свако у својим изјавама може да погријеши у изговору, као што сам и ја умјесто ријечи "русофоб" употријебио грешком ријеч "русофобил". Међутим, то је било чак у децембру 2020.године. И сада се тога бриљантно присјетио Радован Ковачевић, који је не тако давно, погрдно називао Републику Српску именом "Република Шумска", додворавајући се ваљда руководству СДП БиХ чији је био члан, каже Милан Радовић, замјеник предсједника СДС.


Радовић: Први, Други свјетски, плате пензије, 9. јануар

Републико Српска, срећан ти 30. рођендан! Настала у миру, а одбрањена у рату, Република Српска гарант је опстанка нашег народа у БиХ и као таква необорива је и трајна. – поручио је др Милан Радовић, замјеник предсједника СДС честитајући грађанима Дан Републике.Радовић из опозиције: Мора се наћи начин да се 100 милиона КМ годишње издвоји за повећање борачког додатка

Прихватите наше амандмане и повећајте накнаду за борце и Клуб посланика СДС ће гласати за буџет за 2022. годину – истакао је др Милан Радовић, замјеник предсједника СДС током данашшње дискусије у Народној скупштини РС.


Јелена и Милан: Корупција је непријатељ број један

Државни непријатељ број 1 Републике Српске је корупција. Сасјецање корупције је кључна претпоставка за економски раст и развој. У 2019. години у БиХ је процесуиран само један случај високе корупције, што говори довољно.Најновија економска анализа Милана Радовића: Задужују нас 200 милиона мање, јер им ММФ не да више пара

Разлог због којег ће Влада ове године да нас задужи за 200 милиона мање него што су планирали није резултат њеног рада, него је до тога дошло зато што је тачно толики износ Републици Српској додијељен од ММФ по основу алокације СДР-а.


Радовићева економска политика: Без подизања нових немогуће враћати постојеће кредите Српске

Податак да 47 одсто укупног дуга Републике Српске тек треба да дође на наплату јер се још налази у грејс периоду је веома забрињавајући и поставља се питање шта ће се десити када дође вријеме наплате, казао је Милан Радовић, посланик СДС у Народној скупштини Републике Српске.


Милан Радовић оптужује Зору Видовић да је нарушила српско јединство договорено у НСРС

Закључак Народне Скупштине је јуче грубо прекршен јер је у раду али и у одлукама Управног одбора Управе за индиректно опорезивање учествовала министрица финансија госпођа Зора Видовић из чега се може закључити да је престала блокада институција БиХ – поручио је др Милан Радовић, замјеник предсједника Српске демократске странке.