Радовић: Први, Други свјетски, плате пензије, 9. јануар

Републико Српска, срећан ти 30. рођендан! Настала у миру, а одбрањена у рату, Република Српска гарант је опстанка нашег народа у БиХ и као таква необорива је и трајна. – поручио је др Милан Радовић, замјеник предсједника СДС честитајући грађанима Дан Републике.


Радовић из опозиције: Мора се наћи начин да се 100 милиона КМ годишње издвоји за повећање борачког додатка

Прихватите наше амандмане и повећајте накнаду за борце и Клуб посланика СДС ће гласати за буџет за 2022. годину – истакао је др Милан Радовић, замјеник предсједника СДС током данашшње дискусије у Народној скупштини РС.

Јелена и Милан: Корупција је непријатељ број један

Државни непријатељ број 1 Републике Српске је корупција. Сасјецање корупције је кључна претпоставка за економски раст и развој. У 2019. години у БиХ је процесуиран само један случај високе корупције, што говори довољно.


Најновија економска анализа Милана Радовића: Задужују нас 200 милиона мање, јер им ММФ не да више пара

Разлог због којег ће Влада ове године да нас задужи за 200 милиона мање него што су планирали није резултат њеног рада, него је до тога дошло зато што је тачно толики износ Републици Српској додијељен од ММФ по основу алокације СДР-а.


Радовићева економска политика: Без подизања нових немогуће враћати постојеће кредите Српске

Податак да 47 одсто укупног дуга Републике Српске тек треба да дође на наплату јер се још налази у грејс периоду је веома забрињавајући и поставља се питање шта ће се десити када дође вријеме наплате, казао је Милан Радовић, посланик СДС у Народној скупштини Републике Српске.Милан Радовић оптужује Зору Видовић да је нарушила српско јединство договорено у НСРС

Закључак Народне Скупштине је јуче грубо прекршен јер је у раду али и у одлукама Управног одбора Управе за индиректно опорезивање учествовала министрица финансија госпођа Зора Видовић из чега се може закључити да је престала блокада институција БиХ – поручио је др Милан Радовић, замјеник предсједника Српске демократске странке.


Радовића забрињава раст дуга, а каже да треба и остатак грађана

Иако се носиоци власти у Републици Српској хвале економским показатељима раст дуга Републике Српске након прва два квартала 2021. године треба да забрине наше грађане, рекао је Милан Радовић, замјеник предсједника СДС.Милан Радовић полемише са најавама инвестиција из Владе РС

Изјава Предсједника Владе Републике Српске о инвестиционом циклусу од неколико милијарди конвертибилних марака није у складу са економском снагом и позицијом буџета којим влада располаже – истакао је др Милан Радовић, замјеник предсједника СДС.


Радовић, истраживач из Мотика: Имамо највећи раст у Бањој Луци (од једног одборника тренутно)

Српска демократска странка у Бања Луци је у узлазној путањи и сва истраживања показују да имамо највећи раст од свих политичких партија у последњих пола године – истакнуто је на трибини Разговор са грађанима коју је Градски одбор СДС Бањалука на челу са замјеником предсједника СДС Миланом Радовићем одржао синоћ у бањалучком насељу Мотике.