Бањолучки РМЦ полумаратон: Градоначелник носи број 0001

Све је спремно за експлозију забаве и спорта у Бањој Луци! Пети "Вивиа Ран&Мор Викенд” фестивал од 6. до 8. маја окупиће елитне тркаче и рекреативце са свих континената. И још. Јединствен фестивалски концепт у Европи понудиће све боје забаве за све генерације. Пријаве су још отворене, а број котизација ограничен.


Невен Станић из УС даје рецензију неизмонтираног снимка свађеу ПДП: Кривили смо погрешну особу за скрнављење Кривог сата

Након слушања (не)монтираног снимка морам рећи да сам шокиран признањем Ивана Бегића да му је Драшко Станивуковић наредио да скрнави "криви сат", споменик жртвама земљотреса.

Латино сапуница у ПДП – Петровићева објашњава да је Бегић вријеђао Станивуковића, а Тривићка га бранила

– Аудио снимак који се појавио у јавности, а у којем потпредсједница ПДП-а Јелена Тривић наводно пријети Ивану Бегићу је монтиран. Догађај који се чује на снимку десио се у кампањи за Локалне изборе, након што је Бегић вербално и физички насрнуо на Драшка Станивуковића, а Тривићева покушала да смири напад – навела је порпаролка ПДП-а Ања Петровић.


Поред наручених таблоидизама (син Драшко и певаљка Тања) има још: Бегић тврди да му Радовић воли завиривати у гаће

Пошто Милан Радовић воли да завирује у моје гаће и мој новчаник да му објасним од чега живим. За разлику од њега ја живим од поштеног рада, а новац за покретање приватног посла сам осигурао кроз кредит од 20.000 КМ који сам подигао по номиналној каматној стопи од 3,99% на период од 48 мјесеци.


Двадесет седам година након краја рата, Бања Лука добија градско обиљежје борцима ВРС

Градске власти Бањалуке расписале су међународни општи конкурс за израду идејног рјешења за централно градско спомен-обиљежје погинулим и несталим борцима одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, које ће град добити након готово три деценије.Преломљено: Јелена Тривић за предсједника испред опозиције

– Данас је Предсједништво Партије демократског прогреса донијело одлуку да кандидат за једну од инокосних позиција на изборима 2. октобра 2022. године буде Јелена Тривић, рекао је предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић након данашње сједнице Предсједништва странке.


ПДП о години Градског Сина Драшка: Дуг БЛ смањен за 10 милиона КМ

ПДП изражава задовољство што се већ у првој години мандата, упркос опструкцијама скупштинске већине, почело са реализацијом пројеката који су обећани у прдзборној кампањи, кроз ПДП-ов програм за Бањалуку "Нова Бањалука".Историјска сједница са дневнополитичким учинком

Посебно засједање Народне скупштине Републике Српске, сазвано да би се покренуо процес повлачења сагласности за надлежности пренесене на државну заједницу БиХ, показало је пунину ругла "српског јединства". Не само да је сједница пружила очекиване подјеле кад им вријеме није, већ је и поред драматичности тренутка успјела да остане у сијенци избора у Приједору, те појаве новог садржаја за одрасле у служби политичког обрачуна.


Новогодишње чудо: Ћирилица у БЛ!

На шасији латиничног хештега, олити тарабе #BL, заосталог од Игора Радојичића Црногорца, додато је такође латинично зима од нове градске управе.


Станић: Примораћемо Станивуковића да изгради мост у Чесми

Шеф Клуба одборника Уједињене Српске у бањалучкој Скупштини града, обратио се јавности путем видео снимка, у ком наглашава како су бужетски приједлози Уједињене Српске усвојени, и на који начин Бањалука има користи од тога.