Подршка Станивуковићу: Посланик Јандрић супротно од директора Чавића

Независни посланик у Народној скупштини Републике Српске, Крсто Јандрић, данас је истакао своју подршку Драшку Станивуковићу за градоначелника Бањалуке. Заједно са Јандрићем, подршку Станивуковићу су пружили његови сарадници др Саша Простран, хирург ортопед, предузетник и инжењер машинства Предраг Јовић, спортски радник Боро Вукало и Јово Тегелтија, борац ВРС 1. категорије.


Мање привилегија већ привилегованим, више бриге за све грађане

„Наш циљ у Бањалуци је срећна породица и задовољан човјек за које је град урадио све да то омогући. У нашем програму Нове Бањалуке централна тачка је породица, а не грађевине, не бетонизација, не привилеговани појединци, не политика која нас уназађује претходних двадесет година“, каже Драшко Станивуковић, кандидат коалиције окупљене око ПДП-а за градоначелника Бањалуке.

ПДП у предизборно-медицинској опреми: Радојичић не поштује мјере и о епидемији обавјештава из изборног штаба

„Као озбиљна политичка организација, увијек ћемо поштовати мјере и препоруке надлежних институција, што политичке организације нису. Поготово мјере и препоруке не могу издавати политичке организације које су организовале отварање кампање на Тргу Крајине са многоструко већим бројем људи од препорученог и дозвољеног броја“, рекао је на данашњој конференцији за медије предсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука Драшко Станивуковић.


ПДП отворио кампању позивом на саборност

ПДП је почео кампању у највећем граду Српске на којем су говорили кандидат за градоначелника Драшко Станивуковић, носилац одборничке листе Јелена Тривић, те страначке колеге и гости коалициони партнери, предвођени предсједником СДС Мирком Шаровићем.


Бореновићева турнеја по Црној Гори – састао се са Кривокапићем, Бечићем и Абазовићем

Док СНСД, односно Милорад Додик, има активности са представницима САД и ЕУ, како смо то навикли од ПДП, они су изгледа извукли поуку везано за националну политику пред изборе и покушавају да се наметну на том пољу, уз организовану кампању на којој их прате опозициони медији.Поводом благдана ПДП наглашава да има два млада кандидата за градоначелника

Данас су своја искуства, политичке платформе и програме, на Међународни дан младих, размијенила два најмлађа кандидата за градоначелнике у Републици Српској: Драшко Станивуковић и Митар Видаковић.Национално буђење у ПДП: Овај пут уједињавање (српског) народа?

Опозиција је очигледно учествовала у доношењу неисторијске „Декларације“ у ПВ ПС БиХ, јер јој је било стало да се убаци дио о осуди предаје Јасеновачке грађе. Да ли је због тога било вриједно измишљати „Бошњаке“ у 1941. години?


Риба смрди од главе, а политика од Бање Луке

Иако се до сада политичка борба која представља предигру за локалне изборе у Бањој Луци углавном гледала кроз дуел за мјесто градоначелника, занимљива је слика у односима политичких странака у највећем граду Српске.