12:44 Тужилаштво БиХ "преузело" случај Давида Драгичевића, али не истражује убиство, него повреду службене дужности12:34 Мјешовити тим: Министрица Давидовић обишла фудбалере са Дауновим синдромом12:30 Је ли могуће да ће коначно неко одговарати: Вишковић тражи одговорне за уништење 1.300 вакцина у Приједору12:19 Република Српска и Покрајина Војводина - специјално и паралелно управљање отпадом (провјерите јесу ли портпароли то добро превели у загради)09:59 Гробар-лопаташ: Кловн Инцко на сахрани Јована Дивјака09:36 Фолклор у Хрватској: Јесте ли згрожени?08:18 Стоп лицемјерју: Српска и Србија се слажу са Хрватским поштама!19:21 ПДП након партијског састанка тражи од Вишковића да одговори да ли се Влада РС кришом задужила 800 милиона КМ17:05 Никола Дабић: Срдачан поздрав из Републике Српске за Шејлу Камерић16:46 Какву је приредбу припремила администрација Градског Сина Драшка за 22. април?

Какву је приредбу припремила администрација Градског Сина Драшка за 22. април?

Поводом прославе и обиљежавања Дана града, 22.априла, како кажу, нова градска администрација интензивно ради на припремама манифестација и догађаја. Међу побројаним, нисмо нашли ни један који се веже за жртве коцлогора Јасеновац, чији је то такође дан.


Ненад Стевандић: Смеће и јавно здравље

Истовремено јавно обраћање предсједнику Владе Републике Српске господину Радовану Вишковићу и градоначелнику Бањалуке господину Драшку Станивуковићу.

Градоначелници против скуштинске већине: Сличности и разлике (БЛ – БН)

Најозбиљнија разлика у друштвенополитичком животу два њена највећа града, Бање Луке и Бијељине, суштински, била је у томе да се на посљедњи дан мјесеца марта 2021. године у првом родило 12 беба, а у другом ниједна.


Град Бања Лука се задужује за скоро 3.000.000 КМ

Град Бањалука је због недостатка новца принуђен да се задужи за 2,9 милиона марака, сазнаје портал ЦАПИТАЛ. Иако нова градска администрација у Бањалуци на челу са градоначелником Драшком Станивуковићем заговара политику штедње и рационалног трошења, то очигледно није довољно да се закрпе бројне буџетске рупе.


Бањолучки СДС у егзотици иде до Колумбије и Пабла Ескобара: 610.000 КМ за кров улијепљен селотепом?

"Платити набавку крова лијепљеног селотејп траком 610 хиљада КМ или украсти бакрени кров са Банског двора у вриједности 100 хиљада КМ незабиљежен је злочин који говори какве су сјецикесе и ситни лопови водили град Бања Луку у претходном периоду" – каже Борис Шукало из СДС БЛ.Хронике спам мејла: Размаженост је невладинићка преголема

На Фронтал.РС влада апсолутна слобода говора, па нам није ни најмањи проблем објавити нечије потписано мишљење. Чак ни Невладинићима. Чак ни онима који неког блокирају на друштвеној мрежи, а онда га тамо извргавају хајкама и клеветама које он не може видјети. И такви су људска бића. И имају Уставом РС осигурана права.


Радишићи као породица, демантују Станивуковића (као појединца): Долазио је код нас у башту, имамо га на снимку надзорне камере

Адвокатска Канцеларија Стевановић, као правни заступник породице Радишић, а у вези са изјавама градоначелника Драшка Станивуковића, датим на пресс конференцији одржаној дана 8.3.2021. године, даје сљедеће саопштење за јавност:Мушкарцима ништа: Бореновић и Станивуковић дијелили цвијеће женама

Предсједник Партије демократског прогреса, Бранислав Бореновић, јуче је на Тргу Крајине у Бањалуци, заједно са предсједником Градског одбора ПДП-а и градоначелником Бањалуке Драшком Станивуковићем, разговарао са грађанима и симболичним поклонима Бањалучанкама честитао Међународни дан жена.


Демант Јоване Кисин Загајац: Нисам више члан СДП и не обављам јавну функцију у Тиму за ревизију градоначелника Бање Луке

Тек на обавјештење других, које госпођа из наслова није блокирала на друштвеним мрежама, те да и он провјери је ли добио нешто слично (јер редакција није), у спам пошти електронског сандучета оснивача Фронтал.РС, пронађен је демант особе раније представљене као члан тима за ревизију градоначелника Бање Луке.


"Високи функционер бањолучког СДС-а", терца везано за пјевачке способности госпође Чавке

Очигледно је током мандата градоначелника Радојичића али и Гаврановића и Давидовића, СНСД градски буџет Бања Луке претворио у партијску касу из које су исплаћивани бакшиши за надри-пјевачице, кетериинге са морским плодовима и намјештај уз француског Лувра – истакао је Борис Шукало, високи функционер бањалучког СДС-а.