Мило истјера технику да сними рекламу, а Миле неће ни на параду

Парада поводом Дана Републике нас је ове, 2018. године опет обрукала, не само парадом поштара, дјечјих хорова, већ и нападно кукавичким одсуством борбене технике, па чак и путничких возила полиције.

уторак, јануар 30, 2018 / 17:09

Да ли се боје главнокомандујућих амбасадора земаља НАТО, причајући бајке о противљењу чланству БиХ у овом војном савезу, или су просто неспособни?

Биће да је ово друго, пошто у шпалир нису постројили само још она удружења и службе, која имају везе са опозицијом. Као што је Српски пук, рецимо.

Мило Ђукановић и преко телевизије која је тобоже јавни сервис као и код нас, изграђује измишљено непријатељство и туђинство између српства и територије данашње Црне Горе, са све документарним програмом и јасним уређивачким политикама.

Наши не раде ни то.

О пробоју у иностранство да не причамо. Ето, ако су Црну Гору награђивали за чланство у НАТО, односно ако је британски јавни сервис снимио рекламу која слиједи јер је код Мила најефтиније било, опет је извео у рекламу више полицијске технике, него што су наши грађани видјели за Дан Републике.

Српску је, немојте то заборавити, створила народна Војска Републике Српске.

https://www.facebook.com/topgear/videos/10160137671270571/

Без ње је ова наша парада – чиста шарада.

 

(Фронтал.СРБ ће до наредног Дана Републике наставити да указује на омашке и предлаже рјешења, како би сљедећи дан дочекали барем мало пристојније и достојно палих бораца.)2 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *