Добио 1.500.000 КМ од Владе Српске…

За све има рјешење једино се није сјетио да преко Врбаса има установа гдје би се пуно боље осјећао – каже на ове ријечи редитеља из Београда Кнежић Новак у свом коментару на интернету, алудирајући на Клинику за психијатрију у Бањој Луци.

петак, фебруар 12, 2021 / 12:58

А колико казнити оне што су снимали филм 1995. године на територији коју је контролисала војска, којом је командовао генерал Младић?! Када је к’о мала п… цмиздрио да му тај исти Младић дозволи снимање у ратној зони, али заштићен од те исте војске и народа којег данас назива злочиначким.

Све му је дозвољено било. Нити га је неко цензурисао, нити контролисао. Узимао је војну опрему, наоружање, возила и десетине војника ВРС као бесплатне статисте. Све то дозволио му је Ратко Младић! Стока без образа и интегритета, коментар је Зорана Стојановића на ову исту фотографију иступа Срђана Драгојевића која од јуче кружи интернетом у невјерици да је оволико лицемјерје могуће.

Надамо се да ће Влада РС у будућим улагањима пазити да се овај, овакав или сличан појединац као антисрпски, режимски титоистички редитељ Горан Марковић, који је од српске државе западно од Дрине добио 700.000 КМ за филм Турнеја; неће више наћи на списку повлаштених и спонзорисаних редитеља.

Једнако као и што до данас није образложено зашто је Влада РС, тек након премијере у САД, дала 500.000 КМ филму Предрага Антонијевића Дара из Јасеновца и зашто сличан пројекат не постоји у Српској за редитеља из Српске, кад новца очигледно испада да за ту намјену има; завршни је коментар редакције Фронтал.РС.Оставите одговор