Дани(ј)ел Симић

Помози Сироту, на своју срамоту

Када су мене и троипогодишње дијете напали на улици, Невладинићи из фото прилога су били присутни.

субота, фебруар 20, 2021 / 11:54

Одбили су да то осуде и поред писменог обраћања њиховој ефбиховској удрузи. Састали су се и сити опљували мене једни другима на увце, а издали саопштење опште праксе, без и једног имена.

Када и поред тога, из принципа устанем у њихову заштиту, те кажем да није у реду називати неког "дрољом" на мом профилу, ко год он био, јер је то "примитивно и комплексашки", ово је начин на који они кажу хвала.

Трпају те у исти кош са оним ко је тебе још горе навријеђао, кога си осудио и ко се због тога самоискључио из твојих ФБ-пријатеља. "Немају појма откуд они у причи". "Дражеснa сте екипа". Здружено са калифатским савезницима, спрдају се са српским писмом.

Поздрављају исто оно што је непримјерено кад су они у питању: Да људи са психичким сметњама недвосмислено и неаргументовано вријеђају особе које не познају.

Уз све ово, признају чињеницу да сте стали у њихову заштиту, али то наводе као разлог за забринутост!?

Више пута сам рекао да се не помињу именом, јер ће све искористити за промоцију личне небитности и тобожње угрожености. Невладинићи су, прије свега, лоши људи и никакви карактери. Народски речено – шупци.

Без икаквих посебних вјештина или способности. Да могу икако другачије доћи до изражаја, не би се спуштали на ниво да се баве таквим послом.

Они су ти које смо у дјетињству гледали како пију и курвају се са нацистима у партизанским филмовима, док се ми (Serbische Banditen) мрзнемо у шуми и припуцавамо на окупатора, гријући руке на пушчану цијев.

Шта да вам кажем, прекобројна колаборационистичка квазиаристократијо?

Нема на чему и други пут!Оставите одговор