11:56 Кино, а да ли Козара: Саопштење Драгана Милановића из 2022. против идејног рјешења Драшка Станивуковића из 2020. (ВИДЕО)11:48 Стевандић: Шмит даје крила бошњачком екстремизму   11:46 Специјално и паралелно: Љетна школа Универзитета умјетности из Београда - у западној српској престоници11:32 Дигитална доминација САД: Међународна унија за телекомуникације може постати америчка!11:08 Није задовољан: Најодговорнији за стање у судству (Халил Лагумџија) се просто нада11:04 Вучић из Ивањице: Ово је увезена криза, зато ми морамо бити јединствени11:01 Марко Ковач у преводу: Темељни споразум са СПЦ нас је довео на власт, неће нам је угрозити10:58 Кризни штаб због несташице воде у Бањој Луци - 90 одсто насеља није жедно10:54 Дачић: Савјет Европе тргује територијалним интегритетом Србије, а тобоже штити Украјински10:22 Цвијановићка други дан у Љубљани, на позив Савеза Срба Словеније

Црногорски аутопут од нигдје ка ничему нашао сврху: Биће мјесто снимања паклених улица

Аутопут који се гради у Црној Гори пробија рокове, баснословно је скуп и има смисао само у главама оних који су се упустили у ту авантуру. У прилог томе је и следећа вијест.

уторак, 15 марта, 2022 / 22:59

Екипа која ради на десетом дијелу филма Паклене улице (Fast & Furious) обишла је недавно приоритетну дионицу ауто-пута Бар-Бољаре која се показала као идеална за снимање оваквог филма, извјештава Адриа ТВ.

Одушевљени природом, мостом Морачица, испод којег се простире кањон Мораче, организациони тим филма је изразио жељу да баш овдје Вин Дизел и екипа сниме неке од кадрова новог филма.

Поред ауто-пута, екипи ове франшизе је интересантан и приморски регион, али засад није познато да ли ће и у неком од приморских градова бити снимања кадрова, наводи се даље у извјештају.

Како даље јавља црногорска телевизија Адриа, ултра брзи аутомобили који су неизоставни дио овог филмског серијала, били би бродом довезени у Бар, одакле би касније превезени у Подгорицу.

Потврђен је и датум изласка за 10. наставак Паклених улица. У питању је 7. април 2023, када ће бити премијера филма.

Филм ће режирати Џастин Лин, који је био редитељ и деветог наставка.

Са зарађених преко пет милијарди долара на свјетском нивоу, ово је постала највећа "франшиза" Јуниверзал Пикчерса свих времена.