19:10 Вијетнамске власти заплијениле 345.000 кориштених кондома, који су се рецилирали и продавали као нови (ВИДЕО)08:19 Кавказ опет крвав: Азербејџан напао Јермене у Нагорно Карабаху07:49 Вучић и естрада: Плац у селу, Американци који поштују Дражу и четнике, плус ракија за Трампа07:44 На истоку старе приче: Јужна оптужује Сјеверну Кореју (и обратно)07:28 Убијен демострант: Док се полтронски медији баве Бјелорусијом, у Египту протести забрањени од 2013. године07:16 Након литијске кампање, грађанистанска КОВИД-маска: Алекса Бечић никад не би освештао зграду Општине Будва07:09 Кренула кола низастрану: ДПС по анкети ЦЕДЕМ изгубио седмину гласова06:53 Воле нас к'о своје: УНДП и Британска амбасада имају велики интерес да дигитализују државну управу06:13 Панеуропска унија и Католичка црква отворили "Еуропски центар за мир и сурадњу" без присуства Срба06:06 СДС на изборе излази под слоганом: За Српску по мјери свих нас

Зашто Додик прима на разговоре Пуповчеве антисрпске Хрбе?

Они издају „тједник српске мањине у Хрватској“ у којем пишу тешке криптоусташе, попут Бориса Дежуловића, који на тему литија у Црној Гори нескривено показују своју мржњу према Србима.

уторак, 10 марта, 2020 / 17:53

Заправо, саопштење је тако штуро и никакво, да се не може закључити уопште о чему су разговарали и која је потреба да се велики пријатељи усташког апологете Стипе Месића примају у Бањој Луци?

И не само то, СНВ Милорада Пуповца, активно учествује у фалсификовању историје и ван подручја свог дјеловања, па тако у Приједору сарађује са организацијама које шире вјерску и националну мржњу, организујући већ неколико година од земаља НАТО спонзорисану манифестацију „Дан бијелих трака“.

То, изгледа, није никаква препрека да српски члан предсједништва прими исте и са њима сарађује.

Додик га је кратко информисао о стању у Српској…

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик разговарао је данас у Бањалуци са предсједником Српског народног вијећа (СНВ) из Републике Хрватске Борисом Милошевићем.

Током разговора, највише пажње посвећено је положају Срба у Хрватској и дјеловању завичајних удружења Срба из Крајине у Републици Српској.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик кратко је информисао предсједника Српског народног вијећа Бориса Милошевића о политичким, економским и социјалним приликама у Републици Српској и БиХ.7 КОМЕНТАРА

 1. Срби су у „лијепој њиној“ грађани другог реда а код „великог баје“ и дида-Пејине унуке су Срби из „лијепе њине“ грађани трећег или четвртог реда. Понеки и петог.
  У осталом , није ли „велики баја“ са својим ментором Бориславом Микелићем пљачкао ратне и робне резерве РСК (то је урадио послије и у Р. Српској) и учествовао у издаји исте са поменутим ментором.
  А Пуповац?
  Па он је “ ‘рваЦки пупољак“ по узору на “ ‘рваЦко цвијеће“.

 2. А, ти побегуљо си почасни „грађанин“ у земљи из бајки. Срби који су храбро остали у хрватској су Грађани Европске уније, а ти још увек чекаш на бус који никад неће проћи. Остајеш у својој љубљеној провинцији, слободан (од памети) али и сиромашан. Туђе волимо, јер своје немамо. Балван хрватски.

 3. Поново си ти , ујо мој , навалио са бајкама.
  Те приче можеш причати пајсерима којима није јасна ситуација а не мени.
  Тачно је да је у „лијепој њиној“ али у у лијепој твојој остало неких две милиона Срба али од њих је 99% остало под земљом а да су претходно на најзвјерскије начине убијени.
  Тачно је да је огромна већина и сиромашна али и то је због тога што су их пљачкале усташе али и комуњаре па довршиле ове најновије усташе.
  Само , дуг је дуг а и он се насљеђује.

 4. Ти си „ситуацију“ гледао кроз пијане очи, док си пуцао, пијан, у ваздух, док си протеривао локалне“усташе“, док си крао белу технику, аутомобиле, постељине и све на шта си могао ставити своје лоповске руке. Најзад, „ситуација“ ти је постала потпуно јасна док си провиривао испод бабине сукње док си се „тактички повлачио“ на тракторској приколици у гаћама јер си униформу згулио са свога кукавичког дупета, опет, зато што си „знао ситуацију“.
  Немаш ти појма шта те снашло ни где ћеш завршити, али неко се мора кривити за сопствени хендикеп.

 5. Ono kad Bosanski Kurd pametuje koji je 95 odnio gaće na štapu i sada pametuje iz jednog od ukupno 5 kantona sa Kurdskom većinom..
  Da imas ista u glavi ,vratio bi se pradjedovskoj vjeri poput Emira Kusturice,Meše Selimovića itd . ,a ne bi zivio sa tom sramotom

 6. Оно, када вагинални исцедак са својим „истанчаним“ фашистичким резоновањем говори другима шта треба да буду. Показујући невероватну исквареност, глупост и бахатост што му је наследна карактеристика предака. Врати се ти у крдо што риче и балега. Пробај, неписмена, паганска мајмунчино прочитати школску лектиру из основног образовања пре него отвориш дупе да испалиш ћорак. Научи разликовати веру од нације, и попуши свом маснокосом идолу, истинском балијандеру који још од када је препродавао карте за биоскоп у потрази за приглупима које може пљачкати на бело својом босанском каризмом. Док је таквих генетских испрдака тај ће вам продавати огледала у којима можете посматрати свој лик и говорити на глас митове за спавање. Какав капитални примерак Морона.

 7. Повратни пинг: LAŽNO PREDSTAVLJANJE ILI PRIČA JEDNOG HRBINA IZ HRVATSKE - Prijedor24H

Оставите одговор