Зашто Додик прима на разговоре Пуповчеве антисрпске Хрбе?

Они издају "тједник српске мањине у Хрватској" у којем пишу тешке криптоусташе, попут Бориса Дежуловића, који на тему литија у Црној Гори нескривено показују своју мржњу према Србима.

уторак, март 10, 2020 / 17:53

Заправо, саопштење је тако штуро и никакво, да се не може закључити уопште о чему су разговарали и која је потреба да се велики пријатељи усташког апологете Стипе Месића примају у Бањој Луци?

И не само то, СНВ Милорада Пуповца, активно учествује у фалсификовању историје и ван подручја свог дјеловања, па тако у Приједору сарађује са организацијама које шире вјерску и националну мржњу, организујући већ неколико година од земаља НАТО спонзорисану манифестацију "Дан бијелих трака".

То, изгледа, није никаква препрека да српски члан предсједништва прими исте и са њима сарађује.

Додик га је кратко информисао о стању у Српској…

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик разговарао је данас у Бањалуци са предсједником Српског народног вијећа (СНВ) из Републике Хрватске Борисом Милошевићем.

Током разговора, највише пажње посвећено је положају Срба у Хрватској и дјеловању завичајних удружења Срба из Крајине у Републици Српској.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик кратко је информисао предсједника Српског народног вијећа Бориса Милошевића о политичким, економским и социјалним приликама у Републици Српској и БиХ.4 КОМЕНТАРА

 1. Срби су у „лијепој њиној“ грађани другог реда а код „великог баје“ и дида-Пејине унуке су Срби из „лијепе њине“ грађани трећег или четвртог реда. Понеки и петог.
  У осталом , није ли „велики баја“ са својим ментором Бориславом Микелићем пљачкао ратне и робне резерве РСК (то је урадио послије и у Р. Српској) и учествовао у издаји исте са поменутим ментором.
  А Пуповац?
  Па он је “ ‘рваЦки пупољак“ по узору на “ ‘рваЦко цвијеће“.

 2. Поново си ти , ујо мој , навалио са бајкама.
  Те приче можеш причати пајсерима којима није јасна ситуација а не мени.
  Тачно је да је у „лијепој њиној“ али у у лијепој твојој остало неких две милиона Срба али од њих је 99% остало под земљом а да су претходно на најзвјерскије начине убијени.
  Тачно је да је огромна већина и сиромашна али и то је због тога што су их пљачкале усташе али и комуњаре па довршиле ове најновије усташе.
  Само , дуг је дуг а и он се насљеђује.

Оставите одговор