Српска у Нову 2024. ушла са десет кривичних дјела

Министарство унутрашњих послова Републике Српске саопштило је данас да је у новогодишњој ноћи у Српској евидентирано десет кривичих дјела, пет прекршаја који се односе на јавни ред и мир и девет саобраћајних незгода.


Милан Благојевић: Није блеф, него наше незнање и непоштење

Милорад Додик у изјави за "Индепт њуз" 30.12.2023. године, о тзв. бонским овлашћењима високог представника у БиХ, рече: "Жена која је предводила британску делегацију на Бонској конференцији је рекла: ‘Ово је блеф, а видјећемо да ли ће успјети’. И тај блеф овдје функционише већ 30 година".Ни сто основних и средњих школа у Српској, немају руски језик у наставном програму

Ученици 52 основне и 39 средњих школа у Републици Српској имају прилику да изучавају руски језик, изјавила је данас министар просвјете и културе Српске Жељка Стојичић на састанку са представницима Амбасаде Русије у БиХ.


Дарко Ристов Ђого: Сјетимо се заљубљених у Републику Српску

Устајеш, отвараш очи и видиш напомену у телефону. Дан је заљубљених а твоја дјевојка је од оних душа које држе то тих празника – зато си и забиљежио њен рођендан и датум првог састанка и овај празник плишаних медвједића са натписом "само ти, бебо".Ни антируски медији ово нису запазили: Руска анализа о Српској као главном ослонцу

Анализа о ситуацији у БиХ, са посебним освртом на трасе гасовода, лист Взгляд (Поглед, Увид) објавио је другог априла, док је на српским порталима преведен 4.2. То нису запазили ни медији у Српској који лажно српство пумпају исто тако лажном љубављу према Русији, али ни хронични антируски медији у које је уложено много пара да би гурали "НАТО агенду".