Српска у Нову 2024. ушла са десет кривичних дјела

Министарство унутрашњих послова Републике Српске саопштило је данас да је у новогодишњој ноћи у Српској евидентирано десет кривичих дјела, пет прекршаја који се односе на јавни ред и мир и девет саобраћајних незгода.

понедељак, јануар 1, 2024 / 12:18

Полицији у Бањалуци је пријављено да је у стану, након вербалног и физичког сукоба, супружника чији су ниницијали М.И. и М.И, супруга убола мужа у грудни кош.

М.И, је упућен у Универзитетски клинички центар, а о догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је догађај квалификовао као насиље у породици или породичној заједници.

У угоститељском објекту на подручју Невесиња, лице из овог града чији су иницијали С.С. физички је напало и повриједило лице чији су иницијали Н.В. из Новог Сада. Полиција је ухапсила С.С, а о догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Требиње, који је догађај квалификовао као кривично дјело тјелесна повреда.

Полицијској станици Источна Илиџа пријављено је да је неидентификовано лице или више њих насилно из правног субјекта украло сеф са неутврђеном количином новца. О овоме је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево који је дјело квалификовао као тешка крађа.

Полицијски службеници предузимају законом предвиђене мјере, с циљем проналаска починица кривичног дјела.

Полицијској станици Бијељина пријављено је да је непознати мушкарац полупао улазна врата и инвентар угоститељског објекта у овом граду, као и стаклена улазна врата која воде са задње стране наведеног објекта, те побјегао.

Полицијски службеници су изашли на лице мјеста и о догађају обавијестили дежурног тужиоца.

Наведена дјела почињена су синоћ од 20.00 до јутрос у 7.00 часова.Оставите одговор