Васић и 1. март: Они врше агресију на Српску

Извршни секретар СНСД Рајко Васић сматра да лажна грађанска и невладина Коалиција "1. март", која настоји да сребренички рецепт фиктивних и лажних бирача који је примијењен на локалним изборима прошле године прошири и на друга подручја, проводи својеврсну агресију на Републику Српску. "Не ради се ни о каквој слободи избора пребивалишта, повратку или о људским […]

уторак, април 2, 2013 / 14:54

Извршни секретар СНСД Рајко Васић сматра да лажна грађанска и невладина Коалиција "1. март", која настоји да сребренички рецепт фиктивних и лажних бирача који је примијењен на локалним изборима прошле године прошири и на друга подручја, проводи својеврсну агресију на Републику Српску.

"Не ради се ни о каквој слободи избора пребивалишта, повратку или о људским правима, него о најобичнијој тортури, како би се на изборима поразили Срби у срединама гдје су већина", изјавио је Васић Срни.

Према његовим ријечима, недопустиво је да неко ко нема стални боравак и ко никада није живио на неком подручју чини већину и тако цијели пројект претвара у "подјармљивање" једне нације.

"Коалиција ‘1. март’ проводи неоосманлијску политику заузимања простора и претварања свих осталих, осим Бошњака, у народе и грађане другог и трећег реда", закључио је Васић.Оставите одговор