07:46 Сад је провјерено: Митрополит Амфилохије се упокојио22:32 Дарко Ристов Ђого: У тренутку када ово пишем митрополит је на респиратору - направите Владу Црне Горе!19:03 Министарство просвјете: Не знамо разлог љутњи, настава на даљину успјешно функционише као и раније18:45 Српска ствар се у ЦГ развија да горе не може: Андрија Мандић уз Медојевића оптужује Кривокапића да је "гласач ДПС"18:42 Ако је и до кампање, превише је: БНТВ се преиграо и Шеранића назвао пудлицом18:00 Град Подгорица даје плац Удружењу грађана Црногорска православна црква17:57 Ана Брнабић вилу Јованке Броз додијелила себи на кориштење17:51 Нови извјештај Савбезу УН у четири поглавља: Резолуција СДС о "грађанској БиХ" највећа унутрашња пријетња Дејтонском мировном споразуму17:46 Рутински и на дистанци: ММФ се код Вишковића распитује за паре које не можемо вратити17:10 Чачак, Чачак, бањолучки рокенрол!

Типсаревић побједио Куњицина

Први носилац Купа Кремља у сјајном финишу победио Куњицина са 6:7 (5:7), 6:1, 6:0 Други и трећи сет меча са Игором Куњицином показали су спремност Јанка Типсаревића да одбрани улогу првог носиоца на Купу Кремља у Москви. Послије пропуста у тај-брејку који је Рус добио са 7:5, српски тенисер се тргао, максимално сконцентрисао и професионално […]

четвртак, 20 октобра, 2011 / 21:04

Први носилац Купа Кремља у сјајном финишу победио Куњицина са 6:7 (5:7), 6:1, 6:0

Други и трећи сет меча са Игором Куњицином показали су спремност Јанка Типсаревића да одбрани улогу првог носиоца на Купу Кремља у Москви. Послије пропуста у тај-брејку који је Рус добио са 7:5, српски тенисер се тргао, максимално сконцентрисао и професионално довршио задатак за који му је требало нешто мање од два сата: 6:1, 6:0!

Таква форма биће добродошла 14. тенисеру свијета да у четвртфиналу поравна рачуне са Димитријем Турсуновом, од кога је недавно изгубио у Токију. И у укупном резултату води 28-годишњи Рус, тренутно 40. на АТП листи – 2:1, али Јанко има много јачи мотив: улазак у првих десет, а можда и у лондонски финале АТП тура.

На терен у петак излази и други српски тенисер Виктор Троицки. Противник браниоца пехара биће Американац руског поријекла Алекс Богомолов, који је претходно елиминисао нашег Душана Лајовића.Коментариши