Линдзи Лохан иде у затвор

Судија вишег суда у Лос Анђелесу СтеФани Сотнер укинула је извршење друштвено корисног рада америчкој глумици Линдзи Лохан и највероватније ће је вратити у затвор, јер није испуњавала услове које јој је суд одредио, пренеле су данас агенције. Ова 25-годишња глумица на саслушање је дошла са лисицама, а пуштена је након плаћања кауције од 100.000 […]

четвртак, 20 октобра, 2011 / 21:06

Судија вишег суда у Лос Анђелесу СтеФани Сотнер укинула је извршење друштвено корисног рада америчкој глумици Линдзи Лохан и највероватније ће је вратити у затвор, јер није испуњавала услове које јој је суд одредио, пренеле су данас агенције.

Ова 25-годишња глумица на саслушање је дошла са лисицама, а пуштена је након плаћања кауције од 100.000 долара. Поновно саслушање је заказано за 2. новембар.

Судија вишег суда у Лос Анђелесу рекла је да Лоханова казну од 480 сати друштвено корисног рада, која јој је одређена због крађе огрлице, није извршавала како треба.

Лохановој је одређено да извршава казну у женском центру, али она се није појављивала, а када би и долазила остајала је по један сат умjесто минималних четири, како је и одређено.

"Пробни рад је поклон. Поклон. И то што је радила није у реду", рекла је Сотнерова.

Глумицин адвокат Шон Холи рекао је да се његов клијент понашао у "складу" са условима казне и додао да старлета има годину дана да испуни казну друштвено корисног рада.

Сотнерова је рекла да прије саслушања 2. новембра Лоханова мора да одради 16 сата друштвено корисног рада у мртвачници.

Линдзи Лохан је 35 дана провела у кућном притвору, као дио казне због покушаја крађе огрлице вриједне 2.500 долара у златари близу њене куће.Оставите одговор