Политички аналитичар Васић, ваби СДС опет у сарајстанску власт

Политички аналитичар Рајко Васић сматра да ће у Републици Српској власт на вријеме формирати странке из досадашње владајуће коалиције, те да би требало учинити све да на нивоу БиХ буде могућа велика коалиција СНСД-а, СДС-а и ДНС-а.

Рајко Васић се, као политички аналитичар, враћа у јавни живот СНСД

Након немилости у коју је запао након случаја „копилад“, тешка предизборна трка вратила је Васића у дискурс СНСД, па овом приликом коментарише непризнавање изборних резултата. Николе Дроњка, који је био са друге стране афере, нема у јавности ПДП, чији је члан постао након исте.


Случај „Драгомир Анђелковић“ као примјер лупетологије дворских аналитичара

Ово, на РТРС омиљено лице, издашно компензовано за то од стране актуелних власти, дошло је однекуд на идеју да пролупета, како су се протести око цијене горива прелили из Српске у Србију, а не обратно!?Рајко Васић: Интернет клиника здравих болесника

Свако од нас има болести које га чине нормалним. И које га одржавају у животу. Свако од нас је прикључен на болести као на апарате за одржавање живота. Ако разоткријеш и ускратиш неком болести његове, цијели систем пада.СНСД се ограђује: Васићево вријеђање студената је његова лична ствар

То што је генерални секретар Савеза независних социјал демократа Рајко Васић, студенте који су учествовали на јучерашњем протесту назвао копиладима, његов је лични став изречен на његовом приватном блогу, сматрају у Савезу независних социјал-демократа.


Васић: СДП нема никакву концепцију, Српска плаћа Радмановића

Извршни секретар СНСД-а Рајко Васић оцијенио је да су замјерке СДП-а на изјаву предсједавајућег Предсједништва БиХ Небојше Радмановића о Декларацији парламента Републике Српске почетничке из којих се види да та водећа бошњачка и сарајевска странка, нема никакву концепцију о тренутном и дугорочном унутрашњем стању и положају БиХ.