Звучи мало шпијунско-суперхеројски: Босић против СНСД-овог тима за прљаве операције

Потпуна је лаж тврдња специјалног тима СНСД-а за прљаве операције Рајка Васића и Душанке Мајкић, као и њиховог шегрта Срђана Мазалице, да сам гласао суздржано на измјене закона које се тичу негирања геноцида, каже делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић (СДС).

понедељак, април 12, 2021 / 21:08

"Ја уопште нисам гласао за ту тачку, као ни за једну другу тачку у Дому народа откако је Народна скупштина Републике Српске на 10. ванредној сједници донијела закључак да представници из Републике Српске у институцијама у Сарајеву не учествују у доношењу одлука на нивоу БиХ док се не ријеши питања Уставног суда БиХ", изјавио је Босић.

Тај закључак НСРС је, истиче Босић, управо био приједлог СНСД-а и његовим непоштовањем су показали да им НСРС служи као инструмент дневне политике, а не највећа демократска институција Републике Српске.

Босић наводи да је таквим понашањем срушен кредибилитет Народне скупштине РС, као и свих других институција за рачун апсолутне владавине једног човјека.

Он каже да се писмено обратио предсједнику НСРС Недељку Чубриловићу и добио објашњење да је одлука о неучествовању у доношењу одлука у Сарајеву и даље важећа.

Очигледно је, додао је Босић, да ову одлуку сада не поштују они који су је предложили.

Босић каже да гнусним лажима на рачун политичких противника СНСД покушава скренути пажњу са стварних проблема у друштву и пљачке Републике Српске.

"Разумијем очајничку потребу СНСД-ових пропагандиста да скрену пажњу са актуелних ствари као што су чињенице о пљачки Републике Српске од стране предсједника СНСД-а и његових кумова, преко најмање 60 предузећа у њиховом власништву, или катастрофалних резултата њихове владавине у привреди као и неспособност да се набаве вакцине", наводи Босић.

Он истиче да је посебно интересантна чињеница да етикете издајника дијели Рајко Васић који је на тенковима СФОР-а јуришао у заузимање релеја Јавног сервиса РС и Душанка Мајкић која је постала делегат у Дому народа гласовима СДА.

"Подсјетио бих да нисам ја на Фејс телевизији јавно признавао геноцид, него управо лидер СНСД-а и ту чињеницу не могу сакрити никакве лажи на мој рачун", каже Босић.Оставите одговор