Је ли ово стандарта Српске?

Стандарта или штандарта је посебна, уникатна застава са хералдичким мотивом, најчешће изведена из садржаја грба и по правилу је вије највиши извршни представник титулара на копљу.


Тужена Служба предсједника: Крије шта ради, Устав РС подредила закону БиХ

Противно законској и уставној обавези, Служба предсједника Републике Српске одбија да објави систематизацију радних мјеста, а извјештаје о раду уопште не саставља, па их ни не доставља Народној скупштини Републике Српске.Кабинет: Људи пишу предсједнику, зову га на славу

Предсједнику Републике Српске Милораду Додику мјесечно, у просјеку, стиже око 300 писама у којима грађани траже различите врсте помоћи, нуде одмор у својим домаћинствима, али и своју кандидатуру за мјесто премијера.Додик: Стручни састанци ће постати правило

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да су политиколози и социолози са којима је данас разговарао о важним друштвеним темама у Српској, БиХ и ЕУ, подржали анимирање академске заједнице кроз консултације о важним питањима за Српску, те за 6. и 7. јула у Требињу најавио нове састанке.


Кабинет предсједника РС: Ми не забрањујемо филмове

Кабинет предсједника Републике Српске саопштио је да је нетачна тврдња Анђелине Џоли да је Српска забранила емитовање њеног филма „У земљи крви и меда“, како је то посљедњих дана изјавила за неке медије.