Да ли је Кривокапић данас у БЛ лично, или као премијер?

Кривокапић, који још увијек на РТЦГ држи најгоре проусташке елементе који сипају мржњу и хушкају идентитетски збуњене грађане Црне Горе против браће Срба, рекао је да је 9. јануар Цвијановићки честитао лично?

уторак, мај 25, 2021 / 10:06

Нико, како то обично бива код политичких сваштождера у Српској, није га у медијима подсјетио на ту његову бруку. Такође, нико из политичког врха Српске није разјаснио ту ситуацију пред камерама.

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да постоји велики простор за повећање спољно-трговинске размјене између Републике Српске и Црне Горе, те да су институције опредијељене да раде на том питању.

Цвијановићева је након састанка са предсједником Владе Црне Горе Здравком Кривокапићем нагласила да постоји низ значајних инфраструктурних пројеката на којима Српска и Црна Гора могу сарађивати, те као посебно значајан истакла изградњу магистралог пута Фоча-Хум.

"Данашњи разговор био је у функцији онога што треба урадити да бисмо побољшали односе и да бисмо се боље разумијели", рекла је Цвијановићева новинарима.

Након састанка са предсједником Републике Српске, Кривокапић ће разговарати и са предсједником Владе Радованом Вишковићем.Оставите одговор