Дритан: Коњевић и Кривокапић су, откривајући спомен плочу с Хрватима, прекршили закон

Црногорски премијер Дритан Абазовић изјавио је данас да министри одбране и спољних послова Рашко Коњевић и Ранко Кривокапић нису обавијестили Владу ни надлежне органе о постављају спомен-плоче на објектима некадашње ЈНА у Морињу и да су починили кривично дјело.


Игор Дамјановић: Кривокапићеве срамне санције Русији, угрожавају туристичку сезону 2021. године

Придруживањем новим санкцијама ЕУ против Русије влада Здравка Кривокапића наставља да дописује нове странице срамоте, истим рукописом којим је последњих 7 година писао поражени режим Мила Ђукановића.


Игор Дамјановић: Косово* је лажна држава, а Република Српска је субјект међународног права

На дан када је из Београда стигао авион Владе Србијe са руским вакцинама, хуманитарна помоћ Монтенегру, презреном од партнера из ЕУ, НАТО и САД, потпредсједник владе др Дритан Абазовић ЗВАНИЧНО je честитао, у име Владе Црне Горе, тзв. дан "независности" лажне државе Косово.


Кривокапић: Подржали смо Јеремића јер смо хришћани

Предсједник Скупштине Црне Горе Ранко Кривокапић изјавио је да није изненађење подршка Подгорице кандидатури Вука Јеремића, српског министра спољних послова за мјесто предсједника Генералне скупштине УН, упркос афери са његовим савјетником Андрејом Николаидисом.Кривокапићева СДП: Антисрпски до краја, па нек падне и влада

Предсједник Социјалдемократске партије Ранко Кривокапић најавио је на састанку са лидером Демократске партије социјалиста Милом Ђукановићем да ће његова странка, мања чланица владајуће коалиције, размислити о напуштању Владе Игора Лукшића уколико он пристане на услов опозиције да српски језик буде обавезан у наставном програму, објавио је "Дан” .Кривокапић се обрадовао због Хрватске

Предсједник Скупштине Црне Горе Ранко Кривокапић честитао је хрватском колеги Луки Бебићу и грађанима те земље затварање преговарачког процеса о приступању Европској унији, чиме је отворен пут да Хрватска постане 28. чланица Уније.