Поште РС остале без 1,7 милиона КМ у спору са Екватором

Поште Републике Српске остале су без 1,7 милиона марака који су потраживале од компаније “Екватор” Ђорђе Давидовића, а по основу камата и купопродајног уговора који су имале са том компанијом, сазнаје портал Капитал.Одавање поште на 09.01.2020.

Заиста најбољи заставник параде у част Дана Републике Српске, који је једини заставом махао испред своје униформисане формације.


Поште РС утајиле милионски порез

Пореска управа Републике Српске утврдила је у контроли „Пошта Српске“ да ово јавно предузеће дугује 2,6 милиона КМ за порезе и доприносе. ПУРС је наложила плаћање тог дуга, али су „Поште“ уложиле жалбу Министарству финансија.Предизборно муљање жабокречине: Смјене у Поштама Српске

Надзорни одбор „Пошта Српске“ разријешио је дужности извршног директора за економске и рачуноводствене послове Божану Трнинић и извршног директора за правне, опште послове, људске ресурсе и инвестиције Игора Бароша те на њихове позиције именовао Сњежану Радовановић и Сњежану Мартић.


Поште Српске: Тромјесечни губитак 230.000 КМ

Губитак „Пошта Српске“ у прва три мјесеца ове године износио је више од 230.000 марака, па је тако ово предузеће наставило негативно пословање, подаци су финансијског извјештаја “Пошта РС” за први квартал.Пошта Српске – нижа провизија

БАЊА ЛУКА – Поште Српске од сутра ће почети примјену нове, ниже цијене провизија за уплате рачуна на шалтерима овог предузећа.