14:14 Пале, Мркоњић, Бања Лука: МУП РС подносио пријаве о кривичном дјелу "непоступање по здравственим прописима за вријеме епидемије"14:06 Бијељина добила новог прволигаша, Мићо части са 5.000 КМ13:41 Паралелна стварност и у ваше име: Џаферовић пише предсједнику Азербејџана и криви Јермене13:13 Јавио се спонзор: Ердоган каже да је вријеме за окончање јерменске окупације13:07 Њујорк Тајмс напада Трампа да није платио порез 10 година, он каже да су фејкњузери13:03 Министарство одбране Азербејџана пријети Јерменији "одговарајућом акцијом одмазде"12:53 Непрактичност азбукоубиства: Б или В?12:43 Дарко Ристов Ђого: Још двије цртице о Српству, небесима, етносу, етосу и Црној Гори12:35 Гради се нови мост у Рачи: Михајловићка и Поповић једини поменули Српску12:19 Коначно неко: Милош Ковић поднио пријаву против Николе Самарџића због одобравања геноцида над Србима

Поште Српске пријете затварањем 80 пословница

Уколико Влада Републике Српске у што краћем року не измири своја дуговања према Поштама Републике Српске управа предузећа запријетила је да ће затворити све пословнице које послују негативно.


Поште Српске тужиле Министарство финансија РС

Поште Српске тужиле су Министарство финансија Републике Српске због кршења уговора о слању пословних пошиљки, чиме су Поште, тврде, оштећене за више од 50 хиљада КМ, сазнаје портал Капитал.

Поште РС остале без 1,7 милиона КМ у спору са Екватором

Поште Републике Српске остале су без 1,7 милиона марака који су потраживале од компаније “Екватор” Ђорђе Давидовића, а по основу камата и купопродајног уговора који су имале са том компанијом, сазнаје портал Капитал.Одавање поште на 09.01.2020.

Заиста најбољи заставник параде у част Дана Републике Српске, који је једини заставом махао испред своје униформисане формације.


Поште РС утајиле милионски порез

Пореска управа Републике Српске утврдила је у контроли „Пошта Српске“ да ово јавно предузеће дугује 2,6 милиона КМ за порезе и доприносе. ПУРС је наложила плаћање тог дуга, али су „Поште“ уложиле жалбу Министарству финансија.Предизборно муљање жабокречине: Смјене у Поштама Српске

Надзорни одбор „Пошта Српске“ разријешио је дужности извршног директора за економске и рачуноводствене послове Божану Трнинић и извршног директора за правне, опште послове, људске ресурсе и инвестиције Игора Бароша те на њихове позиције именовао Сњежану Радовановић и Сњежану Мартић.


Поште Српске: Тромјесечни губитак 230.000 КМ

Губитак „Пошта Српске“ у прва три мјесеца ове године износио је више од 230.000 марака, па је тако ово предузеће наставило негативно пословање, подаци су финансијског извјештаја “Пошта РС” за први квартал.