Додик: Више смо уложили у Бијељину него у Бањалуку

Предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је данас у Бијељини да је републичка власт коју води ова странка творац модерне Републике Српске и модерне Бијељине, у коју је власт СНСД-а уложила 220 милиона КМ.


Додиково писмо одгодило обавезе пољопривредника

Рок за плаћање приспјелих обавеза пољопривредних призвођача закључно са 30. октобром 2012. године биће пролонгиран до 1. октобра ове године, а обезбјеђене су и субвенције за преузето минерално ђубриво у износу од 10 одсто – најавио је министар пољопривреде, шумарства и водопривреде РС Мирослав Миловановић.

Мирослав \’Ја им не могу ништа\’ Миловановић: Биће ревизије концесија

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Мирослав Миловановић изразио је увјерење да ће Министарство ускоро покренути ревизију концесионих уговора из ранијих година како би се стабилизовало стање у овој области и омогућило малим пољопривредним произвођачима да узимају под закуп или концесију пољопривредно земљиште.


Миловановић: Послије финансијског извјештаја Шума, тематска сједница Владе

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Мирослав Миловановић најавио је данас да ће након израде финансијског извјештаја о пословању „Шума Српске“ бити затражено одржавање тематске сједнице Владе Српске о овом извјештају, као и програму консолидације који ће припремити управа овог предузећа.


Mиловановић: Бољи услови за живот

Кандидат Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је на предизборном скупу у Гојсовцу код Бијељине да се морају обезбиједити бољи услови живота у сваком погледу, посебно издвајајући проблем незапослености.
Миловановић: Видјећемо како ћемо помоћи пољопривредницима

Влада Републике Српске донијеће идуће седмице одлуку о томе како да се помогне пољопривредницима због огромних губитака које су претрпјели због суше, рекао је министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Мирослав Миловановић.


Ухапшен Срђан Љубојевић!

Хапшење директора Шума Српске Срђана Љубојевића наставак је полицијске акције Прољеће која је усмјерена на спречавање корупције, сазнаје Срна у полицијским изворима.


Миловановић: Пољопривредници, полако са продајом пшенице

Влада Републике Српске савјетује пољопривредне произвођаче да не журе са продајом пшенице након жетве, већ да сачекају десетак дана како би се искристалисала тржнишна цијена која неће бити испод 0,38 КМ за килограм, изјавио је министар пољопривреде, водопривреде и шумарства РС Мирослав Миловановић.