Градоначелници против скуштинске већине: Сличности и разлике (БЛ – БН)

Најозбиљнија разлика у друштвенополитичком животу два њена највећа града, Бање Луке и Бијељине, суштински, била је у томе да се на посљедњи дан мјесеца марта 2021. године у првом родило 12 беба, а у другом ниједна.


Додик: Више смо уложили у Бијељину него у Бањалуку

Предсједник Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је данас у Бијељини да је републичка власт коју води ова странка творац модерне Републике Српске и модерне Бијељине, у коју је власт СНСД-а уложила 220 милиона КМ.

Додиково писмо одгодило обавезе пољопривредника

Рок за плаћање приспјелих обавеза пољопривредних призвођача закључно са 30. октобром 2012. године биће пролонгиран до 1. октобра ове године, а обезбјеђене су и субвенције за преузето минерално ђубриво у износу од 10 одсто – најавио је министар пољопривреде, шумарства и водопривреде РС Мирослав Миловановић.


Мирослав \’Ја им не могу ништа\’ Миловановић: Биће ревизије концесија

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Мирослав Миловановић изразио је увјерење да ће Министарство ускоро покренути ревизију концесионих уговора из ранијих година како би се стабилизовало стање у овој области и омогућило малим пољопривредним произвођачима да узимају под закуп или концесију пољопривредно земљиште.


Миловановић: Послије финансијског извјештаја Шума, тематска сједница Владе

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске Мирослав Миловановић најавио је данас да ће након израде финансијског извјештаја о пословању "Шума Српске" бити затражено одржавање тематске сједнице Владе Српске о овом извјештају, као и програму консолидације који ће припремити управа овог предузећа.Mиловановић: Бољи услови за живот

Кандидат Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ за градоначелника Бијељине Мирослав Миловановић рекао је на предизборном скупу у Гојсовцу код Бијељине да се морају обезбиједити бољи услови живота у сваком погледу, посебно издвајајући проблем незапослености.Миловановић: Видјећемо како ћемо помоћи пољопривредницима

Влада Републике Српске донијеће идуће седмице одлуку о томе како да се помогне пољопривредницима због огромних губитака које су претрпјели због суше, рекао је министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Мирослав Миловановић.


Ухапшен Срђан Љубојевић!

Хапшење директора Шума Српске Срђана Љубојевића наставак је полицијске акције Прољеће која је усмјерена на спречавање корупције, сазнаје Срна у полицијским изворима.