Миловановић: Видјећемо како ћемо помоћи пољопривредницима

Влада Републике Српске донијеће идуће седмице одлуку о томе како да се помогне пољопривредницима због огромних губитака које су претрпјели због суше, рекао је министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Мирослав Миловановић. Миловановић је за "Глас Српске" нагласио да су пољопривредници у Републици Српској збоог високих температура претрпјели огромне губитке, као и ратари у свим земљама […]

четвртак, август 16, 2012 / 13:28

Влада Републике Српске донијеће идуће седмице одлуку о томе како да се помогне пољопривредницима због огромних губитака које су претрпјели због суше, рекао је министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Мирослав Миловановић.

Миловановић је за "Глас Српске" нагласио да су пољопривредници у Републици Српској збоог високих температура претрпјели огромне губитке, као и ратари у свим земљама региона, али и свијета.

"Штета у области пољопривреде је огромна. Само на подручју Градишке штета износи око 200 милиона марака", рекао је Миловановић и додао да ће се почетком идуће седмице састати са пољопривредницима, послије чега ће изаћи са конкретним приједлозима на који начин се може ублажити настала штета.

Према његовим ријечима, и даље се не зна да ли ће Српска посегнути за позајмицом пшенице од Србије јер је суша нанијела огромну штету житарицама у свим земљама у окружењу.

Предсједник Удружења пољопривредних произвођача и сточара Републике Српске Владимир Усорац рекао је да је ратарима свака помоћ добродошла, али да је овогодишња штета ненадокнадива.0 КОМЕНТАРА

 1. ‘Фронтал.РС неће брисати коментаре својих корисника осим у случају недвосмисленог вријеђања, говора мржње, или изношења неистина.’ ‘Који клипан, бизгов, мајмун, кретен, миловановић…једна велика нула од човјека, слина…'(Toliko o tome koliko frontal.rs reaguje na komentare koje npr ostavlja Rammstein)
  Ovoliko mrznje usmjerene prema jednom covjeku nisam skoro vidjela.

 2. I ja sam imala priliku da upoznam gospodina Milovanovica.Ne mogu se pohvaliti da sam uspjela covjeka razumijeti bilo sta. Toliko je nepismen da nemam komentar. Pitam se kako je moguce da je Dodik dozvolio da SNSD ovog neartikulisanog covjeka (Milovanovica) imenuje za ministra i kandidata za gradonacelnika Bijeljine. Pa zar mu nije bila skola – propast Gavrila Bobara na proslim izborima koji bar ne mora ponavljati jednu rijec deset puta u recenici.Ruku na srce,SNSD bi trebalo da poradi na cinjenici da im je ministar konstatno neobavijesten.Ali, vidimo da mu privatni biznis napreduje, a to i ne cudi.Dovoljno je pogledati Cekin revizorski izvjestaj za Ministarstvo poljoprivrede.

 3. Zasto mislite da sam JA uvrijedjena?
  Objektivnost je zabranjena ovdje?
  Politicki nisam naklonjena SNSD-u, ali nisam mogla da ne primijetim sa koliko mrznje ste u stanju da govorite o nekome, koga, ako sam dobro zakljucila, ni ne poznajete?!
  Kazem Vam, skoro nisam vidjela toliko iskonske mrznje upucene od jednog covjeka prema drugom. To je sve. Uostalom, da ste makar do kraja procitali moj prethodni post, mozda biste i razumjeli.
  Zasto ovo govorim? (mozda ste to htjeli da me pitate). Vrlo mi je interesantno da citam kako jednako neobrazovani druge proglasavaju neartikulisanim itd. (Svetlana Markovic, ‘razumijeti’, nepravilno formulisana recenica: ‘Ali, vidimo da mu privatni biznis napreduje, a to i ne cudi’.
  Redovno pratim nekoliko foruma i ‘malo mi je muka’ da slusam kako nepismene osobe druge nazivaju nepismenima.
  Rammstein, da nisam ja Vas uvrijedila?;)

 4. Jessica Rabbit, 17.08.2012. 14:34:49

  Нее, таман посла, ја се уопште не знам ни изнервирати а ни увреду не примам срцу то је за мене све површно на овакав начин, с тим кад ми неко зуцне нешто у лице, ризикује да добије по зубима то је у стварности, ван овог виртуелног свијета!

  С друге стране, ја дотично говедо од министра не морам лично познавати па да знам које су му намјере, он је за мене посебно одвратан јер је продана душа, једини са истока РС, а служи покорно ко пас тамо некаквим лакташким кримосима!
  Зато га мрзим искрено и људски презирем као слину, нулу од човјека!
  Ако узмеш у обзир да сам прошли мјесец што би рекли Хрвати прометово око 25 хиљада марака, а од тога сам овом дебилу безврједном говнету миловановићу и његовом тзв министарству морао уплатити 2,5 хиљаде, онда ваљда видиш двије и по хиљаде разлога да га зовем свакаквим именима!;)
  Ајд у здравље пусти ту гњиду од човјека и његово ће бити и проћи, испраћао сам ја и бранка микулића и хамдију и хакију поздерца, тако ће и он отићи на сметљиште историје, али само као нечији пас, али као свој човјек никад!

Оставите одговор