Министарство трговине и туризма РС

Сајам аутошовинизма

Дођите, људи! Видите земљу која своју оригиналност сакрива и која је се стиди. Земљу гдје се прије избора штити српство, а послије избора се поштују закони Анте Павелића. С љубављу.


Капетан Кук допловио у Српску да прича о туристичкој понуди

Министар трговине и туризма Драгица Ковач одржала је данас у Бањалуци састанак са представницима туристичке компаније „Томас Кук“ из Велике Британије са којима је разговарано о могућностима сарадње у области туристичке промоције Републике Српске у иностранству.


Вијести из ресора Драгице Ковач: Имаћемо билтен именом „Најбоље из Српске“…

Министар трговине и туризма Драгица Ковач одржала је данас у Бањалуци радно-консултативни састанак са предсједником Привредне коморе Републике Српске Борком Ђурићем и директором Привредне коморе Републике Српске Драгицом Ристић на којем је разговарано о заједничким активностима на унапређењу промоције домаћих производа у Републици Српској.Ливне и Ковачева засједали: Израелци има сад да нагрну у Српску туристички

Министар трговине и туризма Драгица Ковач разговарала је данас у Бањалуци са директором Туристичке организације Републике Српске Надом Јовановић о досадашњим активностима на промоцији туристичке понуде Републике Српске.Завршена обука за туристичке водиче, а и министарству би требало из правописа

Огромне плате за немјерљиво мањи посао људи у реалном сектору имају наши портпароли у Влади Српске. Овај ко је састављао ово саопштење није се потписао, али је зато дослиједно иза сваког датума пропустио да стави тачку, како прописује правопис Матице Српске.


Туристички пројекти: Мало Вучку, мало Екватору, а највише Aндрићграду

Министарство трговине и туризма прошле године је издвојило 2.218 233 КМ путем капиталних грантова за развој туризма, а пројекат Андрићград је добио 1.800 000 КМ, пише у извјештају Главне службе за ревизију јавног сектора.