Десет година Беме 2 у Мркоњић граду

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Миленко Савановић истакао је данас да је Фабрика обуће "Бема", пословна јединица број два, у Мркоњић Граду примјер како политика даје допринос економији, те истакао да ће бити настављена подршка институција Српске и општине с циљем отварања нових радних мјеста.Миленко, зашто мучко убиство колоне не обиљежити у Тузли?

Министар рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске Миленко Савановић рекао је да ће, у организацији Одбора Владе Српске за његовање традиције ослободилачких ратова, у Бијељини сутра бити обиљежено 26 година од страдања припадника ЈНА у "Тузланској колони" и нагласио да породице страдалих највише боли неправда будући да починиоци тог злочина до данас нису кажњени.


Жељка и Миленко честитали 1. мај

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је данас 1. мај, Међународни празник рада, Савезу синдиката Републике Српске, гранским синдикатима, радницима и грађанима Републике Српске.Савановић са Организацијом старјешина ВРС

Све је више различитих организација које се тичу Отаџбинског рата и његових учесника, а једно, старјешина ВРС, предводи човјек који се у Младићевом Главном штабу бавио "пропагандним ратом".


Влада скупила 12 милиона КМ за борачки додатак

У Републици Српској у току је исплата годишњег борачког додатка за 2017. годину, потврдио је министар рада и борачко-инвалидске заштите Миленко Савановић, нагласивши да је ова, као и све друге исплате за борачку популацију приоритет Владе Републике Српске и обављена је у законом предвиђеном року.Миленко се диви Србима са Косова

Да су отворено показивање силе и малтретирање представника органа Србије на Косову и Метохији озбиљна ствар, указује и реакција министра Савановића.


Да није потребно, било би блесаво: Миленко Савановић апелује на српске медије да чувају своју историју

Обраћам вам се у име Одбора Владе Републике Српске за његовање традиције ослободилачких ратова, чији сам предсједник, али и као министар рада и борачко-инвалидске заштите у чијој је ресорној надлежности обиљежавање најзначајнијих датума из српске историје.