Споразум Крсмановића и Бајића

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – На политичкој сцени Босне и Херцеговине потребно је створити демократску алтернативу, закључак је јучерашњег састанка у Источном Сарајеву којем су присуствовали представници неколки странака из РС и ФБиХ. Присуствовали су предсједници Нове социјалистичке партије и Наше странке, те представници Либерално демократске странке, Независне демократске странке из Бијељине, затим представници више локалних покрета […]

петак, април 30, 2010 / 14:06

ИСТОЧНО САРАЈЕВО – На политичкој сцени Босне и Херцеговине потребно је створити демократску алтернативу, закључак је јучерашњег састанка у Источном Сарајеву којем су присуствовали представници неколки странака из РС и ФБиХ.

Присуствовали су предсједници Нове социјалистичке партије и Наше странке, те представници Либерално демократске странке, Независне демократске странке из Бијељине, затим представници више локалних покрета и невладиних удружења.

Тим поводом, у Бањој Луци у сриједу, 5. маја заказано је потписивање Споразума о заједничком наступу на октобарским изборима на свим нивоима у БиХ између Нове социјалистичке партије и Наше странке.

Споразум ће потписати предсједници политичких партија Здравко Крсмановић и Бојан Бајић, саопштено је из Наше странке.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *