Почиње кампања опозиције за бољу Црну Гору

ПОДГОРИЦА – Коалиција "Боља Црна Гора" коју чини 12 опозиционих странака данас почиње предизборну кампању на централном градском тргу у Подгорици. Најављено је да ће на скупу говорити лидери Социјалистичке народне партије, Нове српске демократије и Покрета за промјене, Срђан Милић, Андрија Мандић и Небојша Медојевић, као и челници на опозиционој листи Главног града, Невен […]

понедељак, мај 3, 2010 / 08:47

ПОДГОРИЦА – Коалиција "Боља Црна Гора" коју чини 12 опозиционих странака данас почиње предизборну кампању на централном градском тргу у Подгорици.

Најављено је да ће на скупу говорити лидери Социјалистичке народне партије, Нове српске демократије и Покрета за промјене, Срђан Милић, Андрија Мандић и Небојша Медојевић, као и челници на опозиционој листи Главног града, Невен Гошовић, Славен Радуновић и Борис Марић.

Коалиција у саопштењу наводи да та групација представља најодговорније и најмасовније политичко удруживање демократске опозиције Црне Горе до сада, чиме се пред грађанима нашла и најозбиљнија политичка алтернатива од 1990. године.

Почетком предизборне кампање ове коалиције, Црна Гора коначно ступа на европску стазу, јер је ово први политички савез чији идеолошки темељ чине европске вриједности и вјера странака потписница да боља Црна Гора истовремено значи и европска Црна Гора.

Коалиција "Боља Црна Гора", како се наводи, шаље снажну поруку Европи и грађанима да је без обзира на вјерску, националну, политичку припадност и лично својство, опште добро изнад свега.

"Истицање општих у односу на личне мотиве и издизање добра грађана над страначким интересима чини Коалицију Боља Црна Гора јединим сигурним побједником предстојећих избора", наводи се у саопштењу Медијског штаба.Оставите одговор