Састали се па говоре: Одржати социјални мир

Предсједник СНСД-а Милорад Додик, Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић и Демократског народног савеза /ДНС/ Марко Павић у потпуности подржавају напоре Владе Републике Српске /РС/ да очува социјални мир и стабилност, као и да се успјешно заврше започети пројекти у Српској. Лидери три владајуће странке у РС потврдили су и на данашњем састанку спремност да РС […]

уторак, 1 марта, 2011 / 22:35

Предсједник СНСД-а Милорад Додик, Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић и Демократског народног савеза /ДНС/ Марко Павић у потпуности подржавају напоре Владе Републике Српске /РС/ да очува социјални мир и стабилност, као и да се успјешно заврше започети пројекти у Српској.

Лидери три владајуће странке у РС потврдили су и на данашњем састанку спремност да РС да свој пуни допринос што скоријем формирању заједничких институција БиХ, саопштено је из СНСД-а.

Додик, Ђокић и Павић на састанку у Бањалуци разговарали су о правцима будућег дјеловања.0 КОМЕНТАРА

  1. Ako ovako nastave cuvati socijalni mir tesko ce ga ocuvati.Jeli iko gledao sinoc BN televiziju kada covjek place i razmislja da se ubije jer nema dati djeci komad hljeba.Jeli to bolji dio BIH .Kako vas nije sramota bando nevidjena.Ja sam plakao kada sam vido da dijete place od gladi.Ovo treba biti sramota svakog normalnog gradjanina da covjeku 21 vijeku gladuje a ovolika bogatstva samo je kriminal i korupcija na djelu.Para ima samo sirotinju negleda niko.

  2. Да, прилог је заиста потресан. А ови се састали да вијећају како одржати социјални мир. На овај начин никако. А ако се оде у хаос и нереде онда Боже помози, на шта ће изаћи. Док ви господо штитите своју партијску номенклатуру и интересе, а не видите народ у цјелини, нема вам од тога ништа. Мјере морају бити радикалне и потпуне и без привилегованих. Ако је тешко да сви једнако поднесу, а ако је добро да је свима добро.

  3. Ja sam sinoć gledao emisiju o kojoj govori prethodni komentar.Teško da čovjek ne pusti suzu gledajući taj jad i bijedu.Dijete koje ima tri do četiri godine na pitanje šta bi najviše volio da ima,umjesto da odgovara igračku ili neke slatkiše,daje odgovor brašna da ima hljeba.To je strašno šta smo dočekali u boljem BiH entitetu.Još sam pod utiskom sinošnje emisije na BN televiziji.Ovi što su se sastali da sačuvaju socijalni mir su najviše doprinijeli stanju u kojem se nalazimo.I nisu se oni sastali zbog brige za narod u RS,već su svjesni da dolaze teški dani i treba spasavati što se spasiti da.

  4. И ја сам био потресен синошњом емисијом на БН телевизији. Ту емисију треба прекопирати у безброј примјерака и кад почну са демагогијом приказивати је под нон-стоп као демант ономе што је шупљо у њиховој причи.

  5. Па тај случај је само врх леденог бријега, реално 20% становништва има приступ интернету и од тих 20% смо ми боље ситуирани и видимо сво зло и неправду коју проводи додиков режим, а треба замислити тек могућност кад би сви они сиромаси имали прилику да напишу о себи како тешко живе!

Оставите одговор