Почело је: Такозвано Тужилаштво БиХ затражило предмет Давида Драгичевића "на основу поднеска удружења"

– На основу поднеска представника оштећених и Удружења "Правда за Давида" Тужилаштво БиХ је одмах упутило упутило захтев за достављање на увид предмета који се односе на страдање Давида Драгичевића у марту 2018. године – саопштио је портпарол Тужилаштва БиХ Борис Грубешић.

понедељак, фебруар 22, 2021 / 19:52

Он каже да је захтев упућен Окружном јавном тужилаштву Бања Лука, те Републичком јавном тужилаштву Републике Српске.

– Након достављања и анализе предмета, тужилаштво ће донети одлуку о даљим корацима и активностима – навео је Грубешић.

Као што је Фронтал.РС писао још од 2018. године, па све до посљедње анализе на ову тему, нерасвијетљена смрт Давида Драгичевића се користи као широкопојасни пројекат из Ефбиха и земаља НАТО, који за циљ има преузимање овласти које тзв. Суду БиХ (па самим тим ни тзв. Тужилаштву БиХ) не порипадају по закону о сопственом постојању.

Да се разумијемо, тзв. Суд БиХ је наметнута институција, без икакве везе са Дејтонским мировним споразумом. Посебно тзв. Уставни суд БиХ, у којем странци и муслимани прегласавају Србе и Хрвате, представља извор нестабилности у државној заједници Српске и Ефбиха.

Које право себи умишља да има Суд БиХ, па да узима овај предмет који није у његовој надлежности и ко намјерава да изда Републику Српску признавањем њихове надређености?

Видјећемо док се неко из прозваних институција којима је упућен захтјев, сјети огласити обзиром да се тзв. Тужилаштво БиХ огласило у касним поподневним часовима, а они не раде након радног времена.

Обзиром да је Давор Драгичевић још 07.04.2019. године рекао да има снимак који доказује да је Милорад Додик, баш у то вријеме такође предсједавајући Предсједништва БиХ, убица његовог сина; то је више нешто што спада у законске овласти Тужилаштва БиХ, обзиром на оно што пише у закону о њему, а који можете видјети на нашој насловној фотографији.Оставите одговор