Пељешац на мору: И Неђо се вајка Вигемарку, посебно о мосту преко Саве

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић разговарао је данас у Бањој Луци са шефом Делегације и Специјалним представником Европске уније у БиХ Ларс-Гунаром Вигемарком.

петак, 15 септембра, 2017 / 13:55

Тема састанка била је реализација инфраструктурних пројеката из надлежности Министарства саобраћаја и веза Републике Српске, а министар Трнинић истакао је задовољство и захвалност на јако доброј и квалитетној сарадњи коју су представници Министарства саобраћаја и веза Републике Српске до сада имали са Делегацијом Европске уније у БиХ. Министар Трнинић се посебно захвалио на сарадњи и залагању представника Европске уније на рјешавању проблема око изградње моста на Сави код Градишке.

На састанку је разговарано и о приступању БиХ Транспортној заједници, приликом чега је министар Трнинић још једном нагласио да Република Српска ни у једном смислу не опструише приступање овој заједници, него да Влада Републике Српске само захтијева поштовање механизма координације када је у питању представљање БиХ.Оставите одговор