Oпет Бостон: У кампусу убијен полицајац

Непознати нападач убио је полицајца у кампусу "Технолошког института Масачусец" /МИТ/ у мјесту Кембриџ недалеко од Бостон. Полицајац, који је дошао у кампус након пријаве о ремећењу јавног реда и мира, погођен је са неколико хитаца, саопштено је из полиције Кембриџа. Очевици из оближњег мјеста Вотертаун пријавили су да су се чуле експлозије и пуцњеви […]

петак, април 19, 2013 / 09:02

Непознати нападач убио је полицајца у кампусу "Технолошког института Масачусец" /МИТ/ у мјесту Кембриџ недалеко од Бостон.

Полицајац, који је дошао у кампус након пријаве о ремећењу јавног реда и мира, погођен је са неколико хитаца, саопштено је из полиције Кембриџа.
Очевици из оближњег мјеста Вотертаун пријавили су да су се чуле експлозије и пуцњеви током масовне полицијске потјере за нападачем.

Локалне телевизијске станице објавиле су снимке на којима се види како непознати мушкарац окружен полицијом лежи на земљи раширених руку и ногу.

Још нема званичних информација о полицијској операцији, као ни о томе да ли су снимци емитовани у медијима повезани са пуцњавом у кампусу МИТ или са бомбашким нападима на Бостонском маратону.Оставите одговор