11:56 Кино, а да ли Козара: Саопштење Драгана Милановића из 2022. против идејног рјешења Драшка Станивуковића из 2020. (ВИДЕО)11:48 Стевандић: Шмит даје крила бошњачком екстремизму   11:46 Специјално и паралелно: Љетна школа Универзитета умјетности из Београда - у западној српској престоници11:32 Дигитална доминација САД: Међународна унија за телекомуникације може постати америчка!11:08 Није задовољан: Најодговорнији за стање у судству (Халил Лагумџија) се просто нада11:04 Вучић из Ивањице: Ово је увезена криза, зато ми морамо бити јединствени11:01 Марко Ковач у преводу: Темељни споразум са СПЦ нас је довео на власт, неће нам је угрозити10:58 Кризни штаб због несташице воде у Бањој Луци - 90 одсто насеља није жедно10:54 Дачић: Савјет Европе тргује територијалним интегритетом Србије, а тобоже штити Украјински10:22 Цвијановићка други дан у Љубљани, на позив Савеза Срба Словеније

Нешто треба мијењати: Кад сте видјели српског члана да ради ово?

Званично саопштење почиње са: Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић одао почаст рахметли мајору Хашиму Спахићу. При том се користе церемонијалне услуге ОС БиХ.

субота, 9 октобра, 2021 / 09:22

Дакле, ово је сасвим редован поступак, како се описује даље:

"Предсједавајући Предсједништва Босне и Херцеговине Жељко Комшић полагањем цвијећа на Централно спомен-обиљежје у Илијашу одао је почаст рахметли мајору Хашиму Спахићу, команданту ОГ-3 Вареш 1. корпуса Армије РБиХ.

Предсједавајући Комшић присуствовао је и промоцији филма о овом хероју који је дао живот за своју домовину, а промоцију је организовала Јединствена организација бораца "Унија ветерана КС” – Опћина Илијаш."

Што ми не користимо ОС БиХ за србовање?

И то се све ради у име и на трошак онога што плаћају и грађани Републике Српске.

У исто то вријеме, све комеморације које обавља Република Српска, иду без грба са двоглавим орлом, а присутни церемонијал-мајстори су почасни вод МУП РС.

Тако, осим што узимају грб српског краља Твртка 1. Котромањића, муслимански политичари и цјелокупна јавност својатају ОС БиХ, али не само почасне водове. Они исто тако дају логистичку подршку антисрпским митинзима као што је окупљање у селу Поточари, Општина Сребреница сваког јула.

Напросто, прије ће им додијати "заједничка" БиХ, уколико ОС БиХ буду морале учествовати у обиљежавањима значајних датума, као што је за наше паре ожаљен рахметли мајор Хашим Спахић.

Колико је он за Србе херој, толико ће се и муслиманима допасти заједничка БиХ када "заједничка" војска буде употребљена за логистичку подршку при слављењу хероја Војске Републике Српске.

Умјесто тога, под оправдањем да се војска боји прехладе, Сифет Поџић је отказао војну вјежбу са Србијом…