08:19 Кавказ опет крвав: Азербејџан напао Јермене у Нагорно Карабаху07:49 Вучић и естрада: Плац у селу, Американци који поштују Дражу и четнике, плус ракија за Трампа07:44 На истоку старе приче: Јужна оптужује Сјеверну Кореју (и обратно)07:28 Убијен демострант: Док се полтронски медији баве Бјелорусијом, у Египту протести забрањени од 2013. године07:16 Након литијске кампање, грађанистанска КОВИД-маска: Алекса Бечић никад не би освештао зграду Општине Будва07:09 Кренула кола низастрану: ДПС по анкети ЦЕДЕМ изгубио седмину гласова06:53 Воле нас к'о своје: УНДП и Британска амбасада имају велики интерес да дигитализују државну управу06:13 Панеуропска унија и Католичка црква отворили "Еуропски центар за мир и сурадњу" без присуства Срба06:06 СДС на изборе излази под слоганом: За Српску по мјери свих нас17:10 Вучићу не пада на памет: Пленковић би мијењао Дејтонски споразум

Ненад Стевандић

Ненад Стевандић: Додик, Вучић, зашто су одликовани?

На 800 година аутокефалности наше Цркве уз патријарха два предсједника, који су несумњиво и најјаче политичке личности Српске и Србије добили су највећа црквена признања. Величину чина тренутно засјењује невјероватан „хејтерски занос“ другосрбијанске умишљене елите, али и дјела тзв. патриотске интелигенције која је већ зашла у зилотску фазу.

среда, 9 октобра, 2019 / 16:42

Политички опоненти који калкулишу са дозом критике надајући се свом комаду црквеног колача нису ни по чему релевантни јер њихову огорченост очито узрокује завист а не аналитика или било какав сувисли прагматизам.

Другосрбијанци су толико бијесни да од извргавања руглу сваке патриотско-националне а нарочито патриотско-црквено-националне приче, сад чак прелазе на тумачење црквених канона. Иначе су сами канонизовани инсталисаном србофобијом и интересима ван и далеко од Србије у којој биствују и, рекао бих уз минималну дозу малициозности , уживају. Није им ни замјерити јер у њима и не постоји ништа аутохтоно или прецизније аутокефално што бих их везивало за толико презрен „српски интерес“.

Пaтриотама је много теже јер су остали у шаблону несрећних, али и просвјетљујућих 90-тих. У том шаблону Додик није ни био а Вучић је од њега направио највећи отклон модулишући га до непрепознатљивости за већину плебса или европске јавности, али суровим прагматизмом и до сада невиђеном енергијом усмјеравајући га на раст производње, друштвеног бруто производа и јачање суштинске моћи Србије да у неизвејсној будућности не само опстане него буде фактор или чак побиједи.

Објективно никад Србија и Српска нису биле ближе и никада разлике између српског и србијанског нису биле мање. Уз све медијске замке и заблуде у које су повремено упадали сви који су Додика и Вучића узалудно завађали, пропадао је и пројекат да Српску и Србију удаље и посвађају.

И, такође, објективно никад нико није више институционализовао националну свијест и политику преко Дрине од Додика, ма како то некоме парадоксално изгледало (искрено и мени до прије 4 године). Наравно Република Српска је у много неповољнијем уставном и економском положају и медијском окружењу од Србије и нема ту економску снагу и супстанцу (коју Србија има, повећава и братски помаже), али је због тога тај Додиков посао и много вриједнији од оног што тренутно видимо и процјењујемо.

А најобјективније: Вучић је поред често критикованог, испоставиће се лукавог, подилажења разним факторима и факторчићима, што нас је често фрустрирало, скоро непримјетно или за објективније довољно очито, повукао напријед у броју фабрика, путева, болница и ствари које дижу квалитет живота и које се виде из авиона, као и толико нападани Београд на води. Треба споменути и велики, никад већи број обновљених и изграђених цркава и манастира са обе стране Дрине, гдје је Додик, што се каже, први почео и ударио то на сва звона, док је Вучић скоро па у тишини радио готово исто.

Још непримјетније смо се навикли на долазак државника већег формата у Београд и још ближу сарадњу са Русијом, упркос сарадњи и кокетирању са Западом и НАТО алијансом. Увођење великог броја најреспектабилнијих војних авиона, хеликоптера и друге технике оперативнијег и снажнијег обима него у много већој СФРЈ, довело је и до тога да сутра неће бити чудно ако Србија буде најмања земља која ће нпр. инсталисати С 400 и поново бити балкански лидер. Вучић је то чинио паралелно-истовремено на леђима носећи највећу српску муку, обавезу и хипотеку – Косово.

Е па да видимо је ли то било лако и има ли сличних примјера у историји?

Све што би Додику и Вучићу приговорили у смислу политичког прагматизма са елементима суровости или их нападали због модела медијске кампање са траговима пресије или стилских фигура у изражавању много је мало или им чак помаже и ствара, како маневарски простор, тако и обавезу. Ту убрајам и критике владике Амфилохија које се не могу дневнополитички процјењивати.

Зато би паметном било сувишно питање зашто су одликовани? Аргументи потив нису мјерљиви у односу на аргумете за. А о разумјевању црквене дипломатије и стратегије привлачења лидера и подјелу одговорности умјесто учествовања у подјелама да не говорим.

Наша Црква сублимира памет и искуство која сежу и даље од 800 година аутокефалности коју данас прослављамо. Та памет није лична, није ни и једном човјеку, владики или патријарху или било каквој ад хок групи у или ван наше цркве или спољном утицају . Има у тој памети и нешто изнад , нешто „божије“. Не тражи то „божије“ никакво разумјевање или потврду. То је ствар вјере.

Пишем ово ризикујући да ме упишу у апологете Додика и Вучића и по добром српском обичају провуку кроз блато уз додатке разних гадљивих придјева који ме могу уписивати у користољубиве поданике. Никаква штета јер вјерујући сам човјек са звањем и занимањем, породицом и каријером, који је праштао и праштаће, јер се не одричем наде да ћемо у овом тешком и маговитом времену претећи и поново се дигнути као народ.

Можда је мој угао превише аналитички или патриотски, али који су то углови бољи?53 КОМЕНТАРА

 1. Гњурац, ево ти одговора.

  Ако је Фронтал ишта добро учинио онда је то што је омогућио да С.П.О. описмени и на прави пут изведе Ненада Стевандића.

  Покушавам и с тобом исто, али ми лоше иде. Можда ти и ниси тако изгубљен случај. Можда је до мене. Не трудим се довољно у твом случају као раније.

 2. Наравно да се у много ствари слажем са Стевандићем, али постоји и много ствари којима ћу опонирати. Кад прође еуфорија.

  Текст је одличан за развијање озбиљне дискусије.

 3. Slažem se da treba ozbiljno razmisliti da se orden dodijeli Seki Aleksić kao i Aleksandru Vulin a Nikoli Lazareviću trećeg reda zato što je „razradio“ Frontal.

 4. Сувопарно, досадно и дупеувлачки али од кога је није се ни чудити.

 5. A svjedok i dokaz da nikad bolje unutarsrpske saradnje do sada, a u cilju boljitka i jedinstva naroda s obje strane Drine, je cinjenica da se Srbi sa obje strane Drine neumoljivo iseljavaju..da ne kazem evakuisu

  I ti krmcino debela, koji si promjenio bruku partija i uvjerenja, ne bi li svoja pokoljenja obezbjedio, nama ovdje trunis o drugosrbijancima, viziji Dodika i Vucica, svom patriotizmu, Srbiji i S-400 (da li imas ijednog poznanika koji radi u Vojsci Srbije? Da imas, ne bi pisao ovakve gluposti..Oficiri se skidaju, jedva sastavljaju kraj sa krajem)

  Zabij se u picku materinu..i ti..i slicni tebi

 6. Каже Стеван-дичић :

  „Пaтриотама је много теже јер су остали у шаблону несрећних, …“

  Па након тога држи хвалоспјеве Вучићу и Додику јер је и он са њима раме уз раме по „суровом прагматизму“ који сви остали не могу схватити. Каже и да Додик у томе (мислећи на ратове деведесетих) није ни учествовао. Ооо , каква бесрамна лаж! Дезертери и ратни профитери и те како учествују у рату. Имао је сличних „учешћа“ и Вучић. То што њихово учешће није „овјерено“ на законит начин је нешто друго и не ослобађа их „учешћа“.
  Све те који не схватају „сурови прагматизам“ сврстава у „плебс“.
  А плебс је : прост свијет , олош , фукара , гомила , руља , …
  Човјек који је досањао свој „American dream“ на „Републичко СРПски“ начин тако што је „путовао“ од Дрвара „via“ „Соколски дом“ да би напокон постао елита.
  Човјек који је политички прагматичан до бруталности „путујући“ од „U“ДБА-ша преко Шешељевог радикала и гомиле других политичких партија па све до припадника дворске свите „великог баје“.
  Човјек од вазелина и пластелина који се може преобликовати по жељи и потреби и такав уклизати у сваку пукотину.
  А ви свјетино и олошу родољубиви?
  Шта ви чекате?
  Можда је најбоље јуначки побјећи из ове шизофреније?
  Или …
  А „Слуга Јернеј“?
  Е тек је то неиспричана прича.
  Не брини Стеван-дичићу. Добити ћеш и ти орден , само да ти „слуга“ дође на „славу“.

 7. Нема потребе за псовкама.

  Стевандић је изнио свој политички став.
  Имаш могућност да га аргументима “убијеш“.

  Псовање је доказ да или не знаш, или нећеш да употријебиш аргументе (ако их имаш, а требало би да их имаш јер се ради о доста рањивом тексту).

 8. Је ли могуће да се Гњурац још није очитовао по овом Стевандићевом тексту???

  Ако буде написао коментар, а да себе не помене јавно обећавам да ћу следећих мјесец дана апстинирати од Фронтала.

 9. Кроатишен Симо, „очитовао“ сам се својим ћутањем.

  Значи, изјаснио сам се комунистички сљедбениче и намицатељу знања твог ђака, тачка.

 10. Sve ovo sto si napisao bilo bi ok, da nije rijec o gnjidi..zbog toga ne zelim da komentarisem njegove skrabotine
  Bolje od zacerivanja u 3 pizde materine nije ni zasluzio
  Cak ni ova 2 moja komentara nije zasluzio
  Gnjida, us, stoka, slika i prilika svega sto nas je snaslo..ovakvi su gori od dodika i sarovica zajedno

 11. Хахахахахаха! Шта каже- ,,ризикујући да га упишу у апологете”… или ,,… провуку кроз блато уз додатке разних гадљивих придјева…” па неће бити потребе, сам се углибио преко главе, сам се уписао…
  И после Жељка Цвијановића- Жељко Цвијановић!

 12. Гледе Стевандића изгледа да немаш муда да се очитујеш.
  Какво шутање?!

 13. Да цитирам:

  „Пишем ово ризикујући да ме упишу у апологете Додика и Вучића и по добром српском обичају провуку кроз блато уз додатке разних гадљивих придјева који ме могу уписивати у користољубиве поданике. Никаква штета јер вјерујући сам човјек са звањем и занимањем, породицом и каријером, који је праштао и праштаће, јер се не одричем наде да ћемо у овом тешком и маговитом времену претећи и поново се дигнути као народ.“

  Гицко прасићу, да ли ти схваташ да је оно што Вучић ради против Устава те исте државе чије је предсједник? Вучић се залаже за РАЗГРАНИЧЕЊЕ са Шиптарима што значи да дио територије своје државе поклањаш другоме. Самим тим то је издаја КиМ-а. Сабор СПЦ-а је против те Вучићеве идеје-приједлога, самим тим против тог истог Вучића његове политике а овамо добија највеће признање СПЦ-а орден Светог Саве. И да подсјетим Гицка Прасића да је Вучић промјенио име неке ОШ у Србији са Светог Саве у неки тамо Бин Хасан Сакиб 😉

  Паметном доста, а Гицко био и остао љига, полтрон нешто најгоре што постоји у политици код Срба са ове стране ријеке Дрине

 14. Stevandiceva partija neodoljivo podsjeca na JUL Mire Markovic. Ono k’o fol, visepartiski sistem… a ‘vamo…Da li sam u pravu ?

 15. Nisi, JUL je osnovao Slobodan Milošević da bi znao ko su konvertiti.
  A ovo je više mesarska stranka koja ide okolo i nažalost uspješno kupuje papke za režim.
  Mali ima dara i vjerovatno “ kvalitetno“ plaća jer stoku uglavnom pregleda i kupuje noću i koliko sam vidio tovari svu ponuđenu količinu papkara.

 16. Nisi, JUL je osnovao Slobodan Milošević da bi znao ko su konvertiti.
  A ovo je više mesarska stranka koja ide okolo i nažalost uspješno kupuje papke za režim.
  Mali ima dara i vjerovatno “ kvalitetno“ plaća jer stoku uglavnom pregleda i kupuje noću i koliko sam vidio tovari svu ponuđenu količinu papkara.

 17. Ali se Stevandiceva US ponasa kao JUL. Cak i on sam neodoljivo podsjeca na onog Mirinog Kundaka. Koga, na njenu zalost, ubise. Nikada se ne saznade ko.
  Nemam licno nista protiv covjeka, ali ne odaje utisak nekog intelektualca. Kazu da je kupio fakultet.
  Ako se ne varam, US je pripala kultura i obrazovanje. Sta se u RS na tom planu promijenilo od kako ga vodi Trivicka. Nekako se stice utisak da je US i osnovana zbog Natalije. Dade li mucenica neku izjavu za ovih skoro godinu dana vodjenja tog ministarstva ?
  Sta bi sa ostalih zena ljepotica iz njegovog tora. Mada je, svima je jasno, on tu samo pokrice. Dok drugi povlace konce, i zadizu suknje.

 18. VelikoSrbin Stevandic, na cirilici, namjerno ili slucajno, upotrebljava tipicne srpske rijeci „хејтерски“ i „зилотску“ praveci, uz put, elementarnu gramaticku gresku, kad u rijeci „dijela“ izostavlja slovo „i“.
  Nesto sto se nekada ucilo u osmogodisnjoj skoli, a o gimnaziji (koju je, ako se ne varam, doticni zavrsio) da i ne govorimo.
  A njegovoj partiji (JUL-u) u RS, odnosno zadrugarki natasi, pripala cast da vode i rukovode kulturom i obrazovanjem.
  Znaci, prvi (ne)covjek kulture i obrazovanja RS, u svom autorskom (narucenom) tekstu pravi elementarne stilske, jezicke i gramaticke greske. Ne trepnuvsi, uz put.
  Slika i prilika onoga sto sada imamo u RS, ne samo u oblasti kulture i obrazovanja, nego i sire.
  U uvodnj/naslovnoj recenici njegovog „autorekog“ teksta (na ostale cu se naknadno vratiti), osim te famozne rijeci „djeja politicke intelegencije“ (ovdje mi se povraca), Doticni je napravio i citav niz drugih jezickih i gramatickih gresaka…Nigdje zareza, zarezi na pogresnom mjestu, i tome slicno.

 19. :-)))
  Znaci da je tekst autenican…On ga pisao :-)))

  Vec su ga vise puta ovdje prozivali ranije.. Jbg, ne mre.. dzaba doktorsko obrazovanje, titula poslanika, dzaba sve… papak ostaje papak.. i ne moze da se ne otkrije cak i kad pokusava da napise politicki clanak, koji btw nije pobrao nijednu simpatiju…cak ni onih SNSD krelaca poput Kral Droga, tackice, i slicnih.. Ni oni se ne usudise nista napisati na nemuste baljezgarije doktora

 20. Evo jos jednog jezickog i gramatickog bisera Papka Crvenokombijaskog – Stevandica : „(…) што бих их везивало за толико презрен српски интерес“.
  Sto mu neko pismen ne pregleda tekst prije nego sto ga mucenik objavi.
  Nisam ni ja neki jezicki „svetac“, ali ovo je previse, cak i od Stevandica. Sa kupljenom diplomom,. Bar tako kazu.
  Sve vise pocinjem da vjerujem da je zaista kupio diplomu medicinaskog fakulteta, jer je nemoguce da je procitao toliko knjiga na medicini (a morao je ako je rdovno studirao), a da mu u klempavo uvo nije usao pravilan izgovor i pisanje nekih elementarnih stvari u srpskoj gramatici.
  Ponavljam, covjek je na celu politicke partije koja u RS vodi kulturu i obrazovanje.
  Zemljo, otvori se…Slika i prilika drzave u kojoj, na zalost, zivimo.

 21. Stevandic je pod kontrolom,ucjenjen

  https://www.youtube.com/watch?v=IiUjcdeCmmY

  A sa druge strane za ubistvo Susnjice…

  Nije on imao vremena za stidiranje,ispite je kupovao silom i puskom…

  Jedino dobro sto je ucinio je to sto je Drazena uspio izvesti na „pravi“ put…

 22. Mah..nije ni daleko od njega..ranije je ostavljao prvi komentar…bio brzi od Lazarevica.sad se ucutao..jbg, vjerovatno su ga povukli na drugo radno mjesto

 23. Nisam imao priliku da ranije vidim ovaj snimak. Mada sam cuo po sistemu „rekla – kazala“.
  Ako je sve kako se vidi, i kako se na snimku cuje, ovaj Lik, koji se odaziva na Nenad, bi poodavno trebalo da bude u prdekani. A nije.
  U politiku je vjerovatno usao da se iza politike sakrije.
  Moguce je i da je ucijenjen, kako neko rece.

 24. Mah..sve mi to znamo… Picketina se skrivala po BL, dok su ostali ginuli za Srpsku.. Nesto ne vidjeh ovog junaka kad smo jurisali na ustase i turke oko Kotor Varosi..

  nego..kako federalci ne kapiraju da nakon ovakvih priloga od ove podguzne muve samo prave jos veceg heroja u Srba

  Ono,,,jbt,,proslo 25 godina, i jos uvijek ne kontate kako Srbi funkcionisu

  Fino vam napisa Drazen u svom tekstu u slucaju grupe PzD..ali dzaba…vi po starom..

 25. nego..kako federalci ne kapiraju da nakon ovakvih priloga od ove podguzne muve samo prave jos veceg heroja u Srba

  Ono,,,jbt,,proslo 25 godina, i jos uvijek ne kontate kako Srbi funkcionisu

  Nisi ti Srbi Nego pojedinac ,jedan Srbin,tu i jeste problem sto vas vasi cobani drze u coporu.Oba tri religije.

  Prema tome ,tesko mi je tebi nesto objasniti.idi dalje pasi teravu i kad progledas javi se

 26. Mladen15. октобра 2019. у 08:33
  Nemoj biti smeće, mene pitaš ko će ovdje ratovati a znaš šta radi Dražen?!
  Rekao sam kad vec citas rajkana da on svasta pise a koda bi malo i ratovo.
  Nisam te pitao ko ce ratovati.ne seri.

  Drazen ti je u inostranstvu iliti inozemstvu.Zato i nema vremena da pise.Prije je pisao i sa posla ,vidjeli smo i slike,sam postavio.Toga nema u mrskom zapadu.Ali njemu to i ne fali previse.Para vrti dze burgija nece

 27. Симо П. Ороз10. октобра 2019. у 15:26
  Гледе Стевандића изгледа да немаш муда да се очитујеш.
  Какво шутање?!

  Ovo moram komentarisati.(pa makar simo opet bio nekrofil)
  Cuj Sime i sutanje.Pa ne igramo fudbal pa da vrsimo radnju sutanja…na gol …loptu.
  Zbilja.kakav ti je ovo vokabular?
  Iskrenuo si ga u zadnje vrijeme da je postao ezoterican.

  Nesto mi naginjes na hercegovce u zadnje vrijeme

 28. Previse si na poskoku pa te poprimilo?
  Nego ,ko se smije kladiti da znam Simkin nik na poskoku(mozda cak i dva)?

  Ulazem 100e,svi iz nase domovine mogu samo 100km

 29. Код год од Хрвата проговори нешто против усташа балије га прогласе за усташу. Тако и ове са Поскока.

  Шта фали Поскоку?
  Кад неки сарајевски портал осуди усташке злочине против Срба (које су починили муслимани-усташе) и објави чланак сличан овом доље ја ћу на том порталу отворити 10 никова.

  https://poskok.info/mesar-luburic-pobit-cu-sve-koji-spasavate-djecu-iz-logora/

 30. Sta fali poskoku,pita se Sima.
  Ne fali mu nista,ima i viska.
  Dobar ti primjer,ali vec na komentarima vidimo da nesto „poskokovci“ i nisu previse odusevljeni. Bilo bi dobro, jednom za uvijek, odgonetnuti zasto su roditelji te djece njih ostavili u sumama i kud su potom otisli. Tko je trebao i na koji nacin da se brine o toj njihovoj djeci umjesto njih.

  •Odgovori•Podijeli ›

  Avatar
  Dostan Glas Bistrice • prije dan
  Roditelji su uglavnom pobijeni ili i sami odvedeni u logore.
  Imam osjećaj da ne vrijedi ulaziti u raspravu, ali, eto da ne ostane zagonetka.

  1
  •Odgovori•Podijeli ›
  Avatar
  ting Glas Bistrice • prije dan
  koji glupan

  Agram • prije 20 sati
  Kakva je ovo gomila laži i krivotvorina !?

  Pravi antihrvatski propagandni pamflet iz arsenala velikosrpske propagande !
  „Čestitam“ !

  •Odgovori•Podijeli ›

  Avatar
  Josip Jurkovic • prije 20 sati
  Dosta je vise ovih propagandnih dezinformatorskih novinskih clanaka……45 godina slusamo komunisticke lazi – dosta je vise…….neka napokon povjesnicari istraze sta se desavalo u II sv. ratu – a ne da nam novinari pisu povjest…

  itd

  Znaci ne seri.
  Mozes nagovoriti poskok da ponekad ovako nesto objavi ali poskokovci nikad nece prihvatiti.

 31. Znaci nastavak politike vi nama oruzje mi vama pare,vi nama peljeski mi vama savski most…

  Da zakljucim sto se onda cudite sto i Bakir trazi s kim ce?

  Zaboravih gore dodati ,da su iskreni dozvolili bi postavljanje barem spomen ploce na sva ta stratista a ne one za dom spremni…
  Ali od Vas me nista i ne iznenadzuje,najlakse sav ustasluk prebaciti na muslimane a Vi dodigovci cista obraza i bez repova iz proslosti ispocetka.
  Istorija se pise od dolaska didigovaca na vlast.

 32. Ovo pisem da pokazem koliko se vlast boji istinskog pomirenja Srba I Bosnjaka,ovako im je lakse manipulirati.

  Sva ona komntarisanja o izdaji svih koji to pokusaju su obicna prdimahovina.

  Tako se I Sima uzruja kad ja Nikoli dam podrsku u njegovim stavovima.

 33. Не чудим се ја што и Бакир тражи с ким ће, али ме чуди да је изабрао Радованову странку.

 34. ribar3. новембра 2013. у 12:42
  Лака му земља била.

  Човјек је са Кезуновићем оставио неизбрисив траг на Романији, поготово његовом Сокоцу.

  Као политичар, као неко ко је радио народне послове заслужио је да га по добру помињу без обзира што ће бити и других мишљења.
  Много је помогао развој привреде и инфраструктуре, није ни тада било лако превући паре у своје село од хрватске и муслиманске копилади и тајних агената запада у комунистима.

  Slucajno naletih….

  Noge smi se odsjekle…

  Nemam komentara…

 35. …i Tacka/Tackica pise cirilicom, ali mu ne zamjeras.
  Uostalom, nije ni vazno kojim pismom pises, nego sta u sebi osjecas.
  Poznajem dosta ljudi koji se lazno predstavljaju. Cak i onih koji jednom pisu cirilocom, drugi put latinicom.
  “Da se vlasi ne dosjete”.
  Onih koji jedno misle, drugo govore, a trece rade.

 36. Tekst Nenada Stevandića više liči na parodiju nego na ozbiljno štivo. Prije tzv. Šuvarove reforme školstva, neko ovoliko pismen ne bi mogao položiti pismeni dio maturskog ispita. „Vjerujući čovjek“, kakvim sebe smatra Stevandić, sa fakultetskom diplomom, morao bi znati dau pravoslavnoj crkvi nema „ad hok“ grupa koje „sublimiraju crkvenu pamet“. Takođe bi morao znati da riječi autokefalan i autohton po značenju nemaju ništa zajedničko. Ko hoće da se bavi pisanjem mora da zna dosta toga, a za politiku je potreban karakter kakav Strvandić već ima.
  Milovan Jevtović

 37. Интересантно, поново данас код оца на јутрењу, зато честитка Миловану што оживи ову причу.

 38. Nikola, prva rečenica Oca Stevandića gdje kaže
  „Политички опоненти који калкулишу са дозом критике надајући се свом комаду црквеног колача нису ни по чему релевантни јер њихову огорченост очито узрокује завист а не аналитика или било какав сувисли прагматизам“
  je direktno napisana na tvoj račun.
  Šta ti misliš ?
  Ovaj politički isprdak i Režimski potrčko piše samo naručene tekstove.
  Nepismen do bola, a Frontal mu daje prostor.
  Čudo neviđeno.

 39. Pazi sad ovo od Ive Stevandić Andrića
  „… што бих их везивало…“
  Pa kažite da čovjek nije kupio diplomu.
  Ovo se uči u osnovnoj školi, ali ne onoj kupljenoj.
  Simo brate, što ga ne ispraljaš. Uvijek si bio dobar iz SH.
  Pa tvoj je „ćoek“

Оставите одговор