Пајперов смијех у Циту Пуб-у

У саопштењу које пресловљавамо се помиње БиХ, али не и Српска, те је (обавезно) латиницом. Уредили смо по стандарду српског језика само увод, а велико је питање зашто? Питање је реторско, шта би на ово рекао Мистер Но.

среда, октобар 9, 2019 / 17:29

Алтернативни рок бенд Пајперов смијех одржаће концерт у суботу, 12. новембра у бањалучком клубу Сити паб, уз подршку групе Црни дани ЦЕРН-а из Лукавца.

У питању је четврти и посљедњи наступ Пајперовог смијеха у склопу мини-турнеје по градовима у БиХ, тако да се овом свирком момци враћају кући након што су обишли Костајницу, Мостар и Столац.

Посебно инспиративна била је свирка у Мостару, десила се одлична размјена енергије између публике и нас, и осјећамо се одлично због тога. "Пајпер" је ухватио залет и уздигао се на оптималну висину да у суботу у Цитy Пуб-у пред домаћом публиком атерира свом силином и дубином своје музике у срце и ум сваког ко дође – најављује Мирко Поњевић, фронтмен групе.

Подсјетимо, бенд је недавно објавио спотове за нумеру "Свјетла су далека" и "Зупчаник", а обје пјесме се налазе на актуелном макси синглу "Мостар Трек", што је и био повод за споменуте наступе.
Група Пајперов смијех је настала 2005. године, а тренутно је чине Мирко Поњевић (вокал), Љубиша Ћетојевић (бубањ), Карло Томић (бас), Срђан Иванковић (гитара) и Владмир Максимчук (гитара). До сада су објавили албум "Од сјене до сунца" и два ЕП издања "епП" и "Мостар Трек", које можете преслушати овдје.

Почетак концерта је заказан за 21 час, а цијене улазнице, тј. минималне донације су 4 КМ (улазница мали поклон од бенда) и 10 КМ (улазница + мајица бендаОставите одговор