КК Партизан повлачи члана из Предсједништва лиге!

Кошаркашки клуб Партизан мт:с саопштио да одлуку директора Суперлиге Србије о кажњавању за инциденте на "вечитом дербију" сматра скандалозном. "До даљњег, повлачимо свог члана из Председништва лиге јер у оваквим околностима не видимо сврху нашег учешћа у даљем раду". Црно-бели су истакли да одлуку директора Суперлиге о кажњавању актера на том мечу сматрају скандалозним, јер […]

петак, април 5, 2013 / 20:31

Кошаркашки клуб Партизан мт:с саопштио да одлуку директора Суперлиге Србије о кажњавању за инциденте на "вечитом дербију" сматра скандалозном.

"До даљњег, повлачимо свог члана из Председништва лиге јер у оваквим околностима не видимо сврху нашег учешћа у даљем раду".

Црно-бели су истакли да одлуку директора Суперлиге о кажњавању актера на том мечу сматрају скандалозним, јер је "очигледно да примењује двоструке аршине при доношењу одлука".

"Не пропушта се ниједна прилика да се Партизан драстично кажњава, а дискриминишу се играчи и функционери клуба из Хумске. Одлука је донесена на основу видео снимка који у ранијим ситуацијама није био консултован, почевши од скандалозне организације четврте утакмице финала плеј-офа у Железнику и прекидања утакмице финала Купа Радивоја Кораћа у Крагујевцу, до драстичног кажњавања Бертанса, док се играч Црвене звезде Суботић, који је у тој ситуацији такође искључен, кажњава само новчано".

"Физички напад на тренера Партизана од стране особе које је седела у првом реду почасних места, такође се не санкционише, већ се организатор симболично кажњава за све немиле догађаје на поменутој утакмици", стоји у саоштењу Партизана мт:с.

Црно-бели истичу и да "не могу, а да не констатују да је огроман страх и притисак присутан код директора такмичења због разноразних утицаја, што се јасно види из његових скандалозних одлука".

"Показало се да је управа Партизана донела најисправнију одлуку да уочи овог меча не прихвати размену карата са Црвеном звездом. Наши навијачи би поново били означени као највећи кривци, овако без њиховог присуства и могућности да се изнова неправедно окриве, какав је случај био у Крагујевцу, сва осуда и кривица се сада упућују на играче и тренера Партизана. То нећемо дозволити, нити се томе повиновати".

"Кошаркашки клуб Партизан мт:с, до даљњег, повлачи свог члана из Председништва лиге. Сматрамо да у оваквим околностима не видимо сврху нашег учешћа у даљем раду", наводи се у саопштењу вишеструког шампиона Србије.Оставите одговор