Демант Јоване Кисин Загајац: Нисам више члан СДП и не обављам јавну функцију у Тиму за ревизију градоначелника Бање Луке

Тек на обавјештење других, које госпођа из наслова није блокирала на друштвеним мрежама, те да и он провјери је ли добио нешто слично (јер редакција није), у спам пошти електронског сандучета оснивача Фронтал.РС, пронађен је демант особе раније представљене као члан тима за ревизију градоначелника Бање Луке.

уторак, март 9, 2021 / 05:15

Поштовани,

дана 08.03.2021. године на Вашем порталу објављен је текст под називом "Само се у БЛ право из СДП иде у власт: Ивана Марић на мети сарајстана" у којем тексту спомињете моје име, тј. име Јоване Кисин те нетачно ме сврставате у чланство политичке организације и на листе како сте написали "антисрпских странака" а које тврдње су нетачне и штете мом угледу.

Јована Кисин није политички активна, и није у власти, тј. не обавља нити једну јавну функцију нити је члан било које политичке организације. О томе сам се више пута јавно изјаснила.

Уколико не објавите демант и не исправите објављени текст, овај захтјев сматрајте опоменом пред тужбу.

Посебно напомињем да је главном уреднику портала Данијелу Симићу итекако позната чињеница да нисам члан СДП-а јер ме је по том основу већ јавно прозивао а којим путем му је написано да то није истина, а о чему такође постоји писани траг на друштвеним мрежама, који ће у случају судског спора послужити као доказ за мотив објављивања клеветничких садржаја.

Посебан апел овим путем упућујем и за говор мржње који је константно присутан у текстовима Фронтала РС те који је забрањен законом.

Напомена:
Убудуће похвале, примједбе, жеље, честитке и поздраве шаљите на [email protected]Оставите одговор