Бирачка играчка: Конференција за штампу која то није

Ово није први пут да нови градоначелник Бање Луке своје предизборне митинге назива конференцијама за штампу. Не само да се на њима не може поставити никакво озбиљно питање, прозивају се и сегрегирају новинари – него се и угрожава њихова безбједност.


Хронике спам мејла: Размаженост је невладинићка преголема

На Фронтал.РС влада апсолутна слобода говора, па нам није ни најмањи проблем објавити нечије потписано мишљење. Чак ни Невладинићима. Чак ни онима који неког блокирају на друштвеној мрежи, а онда га тамо извргавају хајкама и клеветама које он не може видјети. И такви су људска бића. И имају Уставом РС осигурана права.

Демант Јоване Кисин Загајац: Нисам више члан СДП и не обављам јавну функцију у Тиму за ревизију градоначелника Бање Луке

Тек на обавјештење других, које госпођа из наслова није блокирала на друштвеним мрежама, те да и он провјери је ли добио нешто слично (јер редакција није), у спам пошти електронског сандучета оснивача Фронтал.РС, пронађен је демант особе раније представљене као члан тима за ревизију градоначелника Бање Луке.


Слика стика 8: Давидијанаци – секта чији патријарх носи титулу Високи Представник

Овим наставком уједно и сахрањујемо серијал Слика стика. Не постоји ни сумња да ће, не у разумном року, већ икада, отац под неразјашњеним околностима преминулог Давида Драгичевића, имати образа да се бар огласи о свом јавном обећању како ће приказати видео снимак.