7 Златних малина за Сумрак сагу

Златну малину, својеврсног Оскара за најгоре остварење у протеклој години, добио је синоћ у Лос Анђелесу последњи наставак вампирске саге "Сумрак". Како преносе стране агенције, "Сумрак сага: Праскозорје 2" освојио је чак седам трофеја. Међу добитницима ове најнепожељније филмске награде су глумци Кристен Стјуарт и Тејлор Лаутнер као и редитељ филма Бил Кондон. Упркос овом […]

недеља, фебруар 24, 2013 / 12:19

Златну малину, својеврсног Оскара за најгоре остварење у протеклој години, добио је синоћ у Лос Анђелесу последњи наставак вампирске саге "Сумрак".

Како преносе стране агенције, "Сумрак сага: Праскозорје 2" освојио је чак седам трофеја. Међу добитницима ове најнепожељније филмске награде су глумци Кристен Стјуарт и Тејлор Лаутнер као и редитељ филма Бил Кондон.

Упркос овом неславном финишу, филм је доживио огромну популарност, зарадивши импресивних 829 милиона долара на биоскопским благајнама.

Сам Роберт Патинсон је избјегао да буде понижен на овај начин, али је заједно са осталим партнерима у филму подијелио Златну малину за најгору глумачку екипу.

Међу "лауреатима" је и Р&Б звезда Ријана, која је награду добила за дебитантску улогу у научнофантастичном остварењу "Бојиште".

Амерички комичар Адам Сандлер, који се често налази на мети Малина, освојио је трофеј за најгорег глумца и најгори сценарио за комедију "То је мој дечко", што није тако лош резултат с обзиром да је прошле године покупио 10 статуета.

Награду "Златна малина" утемељио је 1981. амерички писац рекламних текстова и публициста Џон Вилсон.

Веома ријетко се дешава да побједници дођу на свечану доделу, која се традиционално одржава дан прије церемоније Оскара.0 КОМЕНТАРА

  1. Ма какви вукодлаци и вампири…:D:D:D. Тинејџерска љубавна причица, ми цуре волимо те теме и то је то. Ништа спектакуларно, али ови претјерују и генерално ми иду на нерве са паметовањем и критикама свега и свачега.

Оставите одговор