Завршено Патософирање

Гран при фестивала мултимедијалних алтернативних театара Патософирање, који је одржан у Смедереву, припао је Уличном позоришту из Каминка за представу "Лето 2012". Награде публике с подједнаким бројем гласова поделиле су представе "У трагању за бојом кестена" из Мостара и камничког позоришта КДМП за представу "Звук". Специјалну награду добиле су студентикње зидног сликарства Академије примењених умjетности […]

уторак, 12 јула, 2011 / 16:23

Гран при фестивала мултимедијалних алтернативних театара Патософирање, који је одржан у Смедереву, припао је Уличном позоришту из Каминка за представу "Лето 2012".

Награде публике с подједнаким бројем гласова поделиле су представе "У трагању за бојом кестена" из Мостара и камничког позоришта КДМП за представу "Звук".

Специјалну награду добиле су студентикње зидног сликарства Академије примењених умjетности у Крагујевцу, ауторке мурала на зиду градске поште, Јасна Даниловић, Данијела Рупић, Јелена Ненадовић, Сања Гвојић и Сузана Џелетовић.

Награду за "храброст и ауторски допринос" која носи име некадашњег редитеља у смедеревском аматерском позоришту Патос Бранислава Чубриловића добио је перформанс "Заставе" аутора Звонимира Перанића и Театра Рубикон из Ријеке.