Томић консолидује СНСД на Палама

Предсједник СНСД-а Милорад Додик данас је присуствовао сједници Општинског одбора СНСД-а Пала, на којој је за новог предсједника Одбора изабран Бошко Томић, посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ. "Ово је дио наше консолидације", рекао је Додик, истичући да СНСД у наредне дане улази стабилан, са додатном енергијом и снагом. Према његовим ријечима, циљ СНСД-а […]

недеља, април 14, 2013 / 18:04

Предсједник СНСД-а Милорад Додик данас је присуствовао сједници Општинског одбора СНСД-а Пала, на којој је за новог предсједника Одбора изабран Бошко Томић, посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ.

"Ово је дио наше консолидације", рекао је Додик, истичући да СНСД у наредне дане улази стабилан, са додатном енергијом и снагом.
Према његовим ријечима, циљ СНСД-а је да припреми странку да на локалном нивоу дјелује за добробит општине Пале.

"Захваљујући људима из СНСД-а, Влада Републике Српске прошлих је година овдје интервенисала са више од 80 милиона КМ за различите пројекте", подсјетио је Додик и најавио скоро отварање тунела Стамбулчић и зграде Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Он је додао да се у СНСД-у настављају унутарстраначки избори и да би требало да буду завршени у мају, а у већим срединама могуће јуну.

Захваљујући се за избор Томић је истакао да нова функција за њега значи обавезу да као први међу једнакима води Општински одбор СНСД-а Пале.0 КОМЕНТАРА

  1. Ovo je jedna od boljih vijesti za opoziciju koja se pojavila u poslednje vrijeme.
    Kad izdajnici i preletači, koji su prodali vjeru za večeru, postaju ključni režimski ljudi, znači bliži im se kraj.
    Samo naprijed SNSD sa moralnim „veličinama“ Boškom Tomićem, njegovim savjetnikom iz vremena ministrovanja Milojkom Grujičićem i sličnim!!!!!

Оставите одговор