Миле за Милове: Честитке Вујановићу

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је Филипу Вујановићу избор за предсједника Црне Горе и пожелио му пуно успјеха у обављању ове одговорне дужности. "Увјерен сам да ће Република Српска и Црна Гора наставити да одржавају пријатељске и добросусједске односе и да унапређују сарадњу у корист наших грађана, регионалне стабилности и процеса европских интеграција“, наведено […]

недеља, април 14, 2013 / 17:01

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је Филипу Вујановићу избор за предсједника Црне Горе и пожелио му пуно успјеха у обављању ове одговорне дужности.

"Увјерен сам да ће Република Српска и Црна Гора наставити да одржавају пријатељске и добросусједске односе и да унапређују сарадњу у корист наших грађана, регионалне стабилности и процеса европских интеграција“, наведено је у честитки предсједника Додика.

Филип Вујановић је, према прелиминарним резултатима, побиједио на предсједничким изборима у Црној Гори, одржаним 7. априла.

Изборни штаб независног предсједничког кандидата Миодрага Лекића оспориће пред Државном изборном комисијом законитост предсједничких избора на 1.122 бирачка мјеста, од укупно 1.169, због повреде правила о гласању путем писма, преноси "Дан". Суштинска примједба је да ниједан бирачки одбор на мјестима на којима је гласано путем писма није усвајао прописане одлуке поводом захтјева грађана. Жалба Државној изборној комисији највјероватније ће бити поднијета данас.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор