Зашто Вучић избјегава Бању Луку на 9. јануар?

Већ годинама уназад, још од Томислава Николића, најдражи гост нам је за 9. јануар Ана Брнабић, Небојша Стефановић, Александар Вулин и сличан протоколарни ниво. Вучић, стиче се дојам, као предсједник нападно избјегава да престони град Српске посјети на дан Првомученика Стефана.


Додик одликовао Николића орденом "Павловић банке”

Ексклузивно откривам доказ по ком би Тужилаштво БиХ у предмету "Павловић банке” требало тражити свједочења Томислава Николића. Но, ваљало би да се тужилаштво позабави и питањем: да ли је спорним кредитом из 2008. Милорад Додик у ствари прибавио 500 000 евра, које је "донирао" за формирање Српске напредне странке?

Вучић о Николићу: Добри смо, а питајте њега што није дошао на годишњицу

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да је у добрим односима са оснивачем СНС-а и бившим предсједником Томиславом Николићем, те да је "његова ствар" то што није дошао на прославу девет година од оснивања СНС-а.


Тома гробар Турског тока?

Предсједник Србије Томислав Николић оцијенио је да изградња гасовода "Турски ток" преко територије Србије није могућа и да због тога Србија из тог правца неће добијати гас.


Николић: Убједљиво бих побједио на изборима, Дачић ми није конкуренција

Предсједник Србије Томислав Николић увјерен је да би убједљиво побједио на наредним предсједничким изборима и да му актуелни министар спољних послова и лидер социјалиста Ивица Дачић није конкуренција.Николић: Сарадња са Додиком одлична, али никог не подржавамо на изборима

Предсједник Србије Томислав Николић поручио је да је улога његове земље да буде гарант Дејтонског мировног споразума, што подразумијева и очување Републике Српске, са чијим руководством, предвођеним предсједником Милорадом Додиком, има изузетно добру сарадњу.Николић: Александар Вучић је будући премијер

Предсједник Републике Србије Томислав Николић рекао је да ће Александар Вучић бити будући премијер, а да ће разговоре са мандатаром нове владе почети тек послије формирања посланичких група у Скупштини Србије и разговора с њима.


Николић: Нећемо дозволити ревизију историје

Предсједник Србије Томислав Николић изјавио је да је Србија поносна на своју антифашистичку традицију у Другом свјетском рату и да неће дозволити ревизију историје, нити релативизацију злочина.