Додик одликовао Николића орденом “Павловић банке”

Ексклузивно откривам доказ по ком би Тужилаштво БиХ у предмету “Павловић банке” требало тражити свједочења Томислава Николића. Но, ваљало би да се тужилаштво позабави и питањем: да ли је спорним кредитом из 2008. Милорад Додик у ствари прибавио 500 000 евра, које је „донирао“ за формирање Српске напредне странке?


Вучић о Николићу: Добри смо, а питајте њега што није дошао на годишњицу

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да је у добрим односима са оснивачем СНС-а и бившим предсједником Томиславом Николићем, те да је „његова ствар“ то што није дошао на прославу девет година од оснивања СНС-а.

Тома гробар Турског тока?

Предсједник Србије Томислав Николић оцијенио је да изградња гасовода „Турски ток“ преко територије Србије није могућа и да због тога Србија из тог правца неће добијати гас.


Николић: Убједљиво бих побједио на изборима, Дачић ми није конкуренција

Предсједник Србије Томислав Николић увјерен је да би убједљиво побједио на наредним предсједничким изборима и да му актуелни министар спољних послова и лидер социјалиста Ивица Дачић није конкуренција.


Николић: Сарадња са Додиком одлична, али никог не подржавамо на изборима

Предсједник Србије Томислав Николић поручио је да је улога његове земље да буде гарант Дејтонског мировног споразума, што подразумијева и очување Републике Српске, са чијим руководством, предвођеним предсједником Милорадом Додиком, има изузетно добру сарадњу.Николић: Александар Вучић је будући премијер

Предсједник Републике Србије Томислав Николић рекао је да ће Александар Вучић бити будући премијер, а да ће разговоре са мандатаром нове владе почети тек послије формирања посланичких група у Скупштини Србије и разговора с њима.Николић: Нећемо дозволити ревизију историје

Предсједник Србије Томислав Николић изјавио је да је Србија поносна на своју антифашистичку традицију у Другом свјетском рату и да неће дозволити ревизију историје, нити релативизацију злочина.


Николић: Србија може да има бољу Владу

Предсједник Србије Томислав Николић сматра да Србија може да има и бољу владу и да би нови избори ишли у прилог и грађанима Србије јер би, како каже, могли да изаберу оног ког највише желе.