Николић: Убједљиво бих побједио на изборима, Дачић ми није конкуренција

Предсједник Србије Томислав Николић увјерен је да би убједљиво побједио на наредним предсједничким изборима и да му актуелни министар спољних послова и лидер социјалиста Ивица Дачић није конкуренција.  Николић је на питање новинарке Федералне Телевизије да ли је тачно да му је Дачић најозбиљнија конкуренција на наредним предсједничким изборима запитао: "Да ли стварно мислите да […]

петак, 29 августа, 2014 / 23:50

Предсједник Србије Томислав Николић увјерен је да би убједљиво побједио на наредним предсједничким изборима и да му актуелни министар спољних послова и лидер социјалиста Ивица Дачић није конкуренција.

 Николић је на питање новинарке Федералне Телевизије да ли је тачно да му је Дачић најозбиљнија конкуренција на наредним предсједничким изборима запитао: "Да ли стварно мислите да он може да ми буде конкуренција?“

Српски предсједник је рекао да не потцјењује и не понижава људе.

"Али, ако у другој години мог мандата неко почне да прича да ће бити предсједник Србије, онда нешто с њим није у реду", навео је Николић.

Уверен је, каже, да ће његов мандат трајати онолико колико то Устав Србије предвиђа зато што о томе колико је он добар не одлучује ниједан појединац, нити политичка странка већ грађани на референдуму.

"А пошто ја највише путујем Србијом, ја врло добро знам да бих данас убједљивије побједио него на претходним изборима", рекао је Николић.

Предсједник Србије је рекао и да је Србија много тога учинила да Косово и Метохија не буде препрека на њеном путу ка Европској унији.

"А, ако мисле да ће препрека бити уклоњена ако ми признамо Косово и Метохију – то се никада неће десити", рекао је Николић.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *