Вучић о Николићу: Добри смо, а питајте њега што није дошао на годишњицу

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да је у добрим односима са оснивачем СНС-а и бившим предсједником Томиславом Николићем, те да је „његова ствар“ то што није дошао на прославу девет година од оснивања СНС-а.

понедељак, 23 октобра, 2017 / 18:23

„Имамо добре односе, али питајте њега (зашто није дошао). То је његова ствар да ли жели да дође или не“, рекао је Вучић.

Вучић је рекао да се у петак видио са Николићем да би разговарао о односима са Русијом и Кином, а да су у суботу били заједно у Крагујевцу на обиљежавању Великог школског часа.

Николић је 2008. године основао СНС када је напустио Српску радикалну странку. Четири године касније побиједио је као кандидат те странке на предсједничким изборима, након чега је поднио оставку на челну функцију и странку препустио Вучићу.

Иако је изразио жељу да га странка предложи и за други предсједнички мандат 2017. године, СНС је убједљивом већином предложио Вучића, који је и побиједио у првом кругу.

Вучић је рекао да ће он, када више не буде на челу странке, СНС осјећати као своју и да ће се појављивати гдје год га буду звали.

„И он (Николић) је увијек за СНС, а да ли ће бити на неком скупу – то је његова ствар“, рекао је Вучић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *