Кандићка на суду због лажног оптуживања генерала

Начелник Генералштаба Војске Србије Љубиша Диковић поднио је тужбу против директорке Фонда за хуманитарно право (ФХП) Наташе Кандић, због оптужби да је наводно одговоран за ратне злочине почињене у зони његове одговорности на Косову и Метохији 1998. и 1999. године, сазнаје Данас.


Галијашевић: Доста циркуса Кандићке!

Удружење "Жене у црном" из Србије и ове године долази у БиХ на обиљежавање страдања Бошњака у Сребреници, дајући на тај начин допринос пропаганди која стално тврди да су жртве само из једног народа, а злочинци из другог, изјавио је Срни директор Фонда за хуманитарно право БиХ Џевад Галијашевић.


Коалиција за РЕКОМ: Неполитички, али ипак са Косовом

Невладине организације окупљене у Иницијативу за РЕКОМ, Регионалну независну комисију за утврђивање чињеница о свим жртвама ратова на подручју бивше СФРЈ од 1991. до 2001. године, данас су на Тргу Крајине у Бањој Луци прикупљале потписе подршке грађана за ову иницијативу.Београд: Ревизија Олује

БЕОГРАД – Осуђујућа пресуда двојици хрватских генерала у Хашком трибуналу отвара питање досадашњих интерпретација и тумачења о томе шта се догодило и каква кривична дјела су почињена током и након војно-полицијске акције "Олуја", изјавила је Срни предсједница Фонда за хуманитарно право Наташа Кандић.