Суд одлучио: Врати стан, Милице

Врховни суд Републике Српске одузео је право власништва Милици Марковић на петособан стан у Бијељини који је мимо законске процедуре плаћен робном резервом мазута.


Стан за мазут: Кад се НАТО-ов ЦИН, позабави Милицом Марковић

Чекајући немогући и унапријед мртворођени чланак оваквог типа, а о корупцији унутар ОХР и непоштовању домаћих закона и продецура од стране амбасадора који финансирају ЦИН, није згорег прочитати пресловљени текст посланици одавно пунољетног стажа, од Биљане Плавшић, до Жељке Цвијановић.


Јавио се и Босић: Додик и Марковићева гнусно лажу

Предсједавајући Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Младен Босић каже да су небулозне тврдње и гнусне лажи које су данас изрекли Милорад Додик и Милица Марковић на конференцији за новинаре у Бањој Луци.Без сексизма: Ања из ПДП, о Милици из СНСД

Милица Марковић, посланик СНСД-а у ПД ПС БиХ, која је својевремено, при усвајању Закона о акцизама, поручила да народ треба да стегне каиш, сада од институција БиХ захтјева народни новац за лијечење у бањи.Милица партију не мијења, али ћуд свакако

Посланик СНСД у Представничком дому парламента БиХ Милица Марковић очигледно зaборавља како је у вријеме ванредних предсједничких избора 2007. године уживо у тв програм зазивала моћ „међународне заједнице“.