Ања Петровић: Милица Марковић измислила изјаву Александре Пандуревић

Паника у редовима СНСД-а због неминовног пораза на изборима је достигла такав ниво да почињу да измишљају туђе изјаве, као што је данас Милица Марковић смислила изјаву Александре Пандуревић.

петак, 10 августа, 2018 / 11:25
ПДП је поносан на дјеловање представника Савеза за побједу у Сарајеву, који су на достојанствен начин представљали Републику Српску и штитили интересе нашег народа. Наши представници у Сарајеву нису подржавали намете које је за шаку страних колача изгласала акцизна коалиција на челу са СНСД и за шта је управо госпођа Марковић гласала.
Ни Александра Пандуревић, ни било ко од наших представника није поручивао народу да стегне каиш, док је од тог истог народа покушавао отимати за свој одлазак у бању, што је госпођа Марковић радила.
Представници Савеза за побједу су часно и поштено радили свој посао, али разумијемо и страх госпође Марковић коју тек очекује истрага у БиХ поводом малверзација које је радила у Азербејџану.
ПДП даје пуну подршку Александри Пандуревић и гнушамо се лажи и измишљотина које у паници пласирају из СНСД-а.
Савез за побједу ће одговорно, часно, патриотски, домаћински и сложно и након 7 октобра радити за Републику Српску и наш народ, како у Сарајеву, тако и у Бањалуци и широм Српске.