Хипо банка Бања Лука – прва банка посредник у осигурању

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука прва је банка у Републици Српској која ће се бавити посредовањем у осигурању између клијената, физичких и правних лица, и осигуравајућих кућа, а на основу рјешења које је издала Агенција за осигурање РС.


Пословница Хипо банке у Дервенти на новој локацији

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука данас је у Дервенти отворила нову пословницу, преселивши своје пословање на адресу Угао Ул. Јована Дучића и Чика Јове Змаја. У склопу ове пословнице на услузи грађанима биће и 24-сатни банкомат. Укупна вриједност ове инвестиције је око 250 хиљада КМ.

Хипо Алпе Адриа проглашена најуспјешнијом банком у Српској

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука проглашена је најуспјешнијом банком на тржишту Републике Српске у 2011. години, саопштила је Привредна комора Републике Српске на синоћњој завршеној традиционалној свечаности организованој у Банском двору поводом избора најуспјешнијих привредних субјеката у Републици Српској.


Хипо банка награђује нове кориснике својих платних картица

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука покренула је наградну игру под називом "Хипо плаћа ваше рачуне" с циљем да се додатно промовише плаћање роба и услуга путем платних картица: Хипо Виса револвинг, Хипо Виса класик и Хипо Виса електрон.


Хипо банка донирала новац за гориво

Управа Хипо Алпе Адриа-Банк а.д. Бања Лука донијела је одлуку о донацији финансијских средстава у износу од 10.000,000 КМ за три општине у источном дијелу Републике Српске у виду хитне помоћи за обезбјеђивање неопходних количина горива за грађевинске машине које раде на рашчишћавању општинске инфраструктуре од снијега.Хипо банка: Програм даривања корисника

Хипо Алпе-Адриа-Банк у Босни и Херцеговини (Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука и Хипо Алпе-Адриа-Банк д.д. Мостар) покренула је "Програм даривања" под називом " КО ХиПО КАРТИЦОМ ПЛАЋА – ХиПО МУ ПОКЛОНОМ ВРАЋА" за своје клијенте кориснике платних картица: Хипо Виса Електрон, Хипо Мастеркард, Хипо Маестро, Хипо Виса класик и Хипо Виса Револвинг.Дијаспора нас храни?!

У БиХ се посредством банкарских рачуна и неформалним каналима прошле године из дијапоре слило око 3,41 милијарда КМ, што је за 180 милиона КМ више у односу на годину раније, подаци су Централне банке.