Хипо банка донирала новац за гориво

Управа Хипо Алпе Адриа-Банк а.д. Бања Лука донијела је одлуку о донацији финансијских средстава у износу од 10.000,000 КМ за три општине у источном дијелу Републике Српске у виду хитне помоћи за обезбјеђивање неопходних количина горива за грађевинске машине које раде на рашчишћавању општинске инфраструктуре од снијега. Општини Невесиње биће донирано 4.000,00 КМ, док ће […]

петак, фебруар 17, 2012 / 06:11

Управа Хипо Алпе Адриа-Банк а.д. Бања Лука донијела је одлуку о донацији финансијских средстава у износу од 10.000,000 КМ за три општине у источном дијелу Републике Српске у виду хитне помоћи за обезбјеђивање неопходних количина горива за грађевинске машине које раде на рашчишћавању општинске инфраструктуре од снијега.

Општини Невесиње биће донирано 4.000,00 КМ, док ће општинама Фоча и Соколац бити донирани износи од по 3.000,00 КМ.

„Управа Хипо банке као и сви запослени суосјећају са становништвом угрожених општина те на овај скроман начин желе да дају свој допринос и помогну локалним властима у покушају да што прије нормализују врло тешку ситуацију у којој су се затекли услијед екстремних временских неприлика. Важно је да се сви привредни субјекти у Републици Српској, који су у могућности, што прије укључе, јер је сваки вид помоћи добродошао.“, изјавио је Горан Бабић, извршни директор Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука.

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука је и раније издвајала финансијска средства за ванредне ситуације и помагала локалне заједнице у Републици Српској које су биле суочене са временским непогодама, донирајући новац за набавку приоритетних ствари.

„Већ сада сви размишљамо о наредним изазовима са којима се могу суочити многе локалне заједнице уколико дође до наглог отопљавања и могућих поплава те је зато важно што прије кренути са потребним планирањем, а Хипо банка ће и даље бити на располагању локалним заједницама и помагати у оквиру својих могућности.", поручио је Бабић.Оставите одговор