Пословница Хипо банке у Дервенти на новој локацији

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука данас је у Дервенти отворила нову пословницу, преселивши своје пословање на адресу Угао Ул. Јована Дучића и Чика Јове Змаја. У склопу ове пословнице на услузи грађанима биће и 24-сатни банкомат. Укупна вриједност ове инвестиције је око 250 хиљада КМ. „Седам хиљада клијената Хипо банке у Дервенти од данас може […]

понедељак, фебруар 18, 2013 / 19:09

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука данас је у Дервенти отворила нову пословницу, преселивши своје пословање на адресу Угао Ул. Јована Дучића и Чика Јове Змаја. У склопу ове пословнице на услузи грађанима биће и 24-сатни банкомат. Укупна вриједност ове инвестиције је око 250 хиљада КМ.

„Седам хиљада клијената Хипо банке у Дервенти од данас може да користи услуге модерне и функционалне пословнице. Хипо банка ће и у будућности настојати да у потпуности задовољи потребе како грађана тако и привреде те јавног сектора општине Дервента понудом богатог избора повољних кредитних и штедних производа, платних картица, услуга електронског банкарства, домаћег и међународног платног промета.“, каже Петар Стефановић, директор Одјела маркетинга и корпоративних комуникација Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука.

Хипо банка ће током ове године имати значајне инвестиције у модернизацију своје пословне мреже у Републици Српској, с основним циљем да се клијентима банке пружи највећи могући квалитет услуге.

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука данас је највећа банка у Републици Српској, чланица је групације Хипо Алпе Адриа, која је у стоодстотном власништву државе Аустрије.Оставите одговор