Кустурић добио признање од колега – Хеликоптерске јединице МУП РС

Директору Хеликоптерског сервиса Републике Српске Бобану Кустурићу данас је у Београду уручено посебно признање за изузетну сарадњу у досадашњем раду између Хеликоптерске јединице Министарства унутрашњих послова /МУП/ Србије и Хеликоптерског сервиса Српске.


Хеликоптерски сервис Српске, обавио 46. евакуацију ове године: Фоча – Београд

Припадници Хеликоптерског сервиса и љекари Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ Републике Српске успјешно су данас извршили ваздушни медицински транспорт два пацијента из Фоче за Београд, истовремено са два хеликоптера, саопштено је из Хеликоптерског сервиса.


Летеће бебе: Хеликоптерски сервис одвезао Василија и Дуњу у Требиње

Хеликоптерски сервис Републике Српске данас је из Универзитетског клиничког центра /УКЦ/ у Бањалуци успјешно транспортовао у Требиње бебе Василија и Дуњу и њихову мајку Сању Дангубић која је раније због дијабетеса и ризичне трудноће превезена у УКЦ, изјавио је Срни директор овог сервиса Бобан Кустурић.


Небеска Српска: Ко то лети, на челу параде?

Наоко сви хеликоптери са фотографије дјелују једнако. Али нису. Разлика се најјасније види код репног ротора водећег хеликоптера у формацији за част 30 година Српске. Ако већ не преко нешто ужег обима његове кабине, у односу на друга два.Хеликоптерски сервис Републике Српске ове године извршио 360 летова у гашењу пожара

Хеликоптерски сервис Републике Српске данас је ангажован у медицинском транспорту пацијената из Тивта и Требиња у Бањалуку, чиме успјешно наставља са извођењем ових ваздушних операција ради што бржег и ефикаснијег медицинског збрињавања становника Српске и БиХ, изјавио је Срни директор овог сервиса Бобан Кустирућ.


Зазивају канадере: Српски хеликоптер и даље гаси пожар у Ефбиху

Пожар на пожаришту Доња Јабланица-Комадиново врело и даље је активан, а на неприступачном терену дјеловао је и хеликоптер Хеликоптерског сервиса Републике Српске, саопштено је из Оперативног центра цивилне заштите Херцеговачко-неретванског кантона.Епизоде 144 и 145: Шта раде Комшо и Џафи без Додика у Предсједништву?

Врло је озбиљно да су муслимански чланови Предсједништва БиХ одобрили војну вјежбу без присуства српског представника. На сједницама 16. и 17. августа 2021. године, кулиминирала је колаборационистичко-поданичка психологија политичке Башчаршије.


Догорило: Ефбиховци траже помоћ Хеликоптерског сервиса Српске

"Федерална управа цивилне заштите упутила нам је захтјев за ангажовање хеликоптера Хеликоптерског сервиса Републике Српске за гашење пожара на подручју Јабланице и упутили смо два хеликоптера", рекао је директор Бобан Кустурић.


Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда – два из Србије

Кустурић је нагласио да су у пријеподневним часовима гашење пожара из ваздуха извршила три хеликоптера са 50 летова која су трајала укупно 19 часова и 10 минута, а избачено је 50 тона воде.