Небеска Српска: Ко то лети, на челу параде?

Наоко сви хеликоптери са фотографије дјелују једнако. Али нису. Разлика се најјасније види код репног ротора водећег хеликоптера у формацији за част 30 година Српске. Ако већ не преко нешто ужег обима његове кабине, у односу на друга два.


Хеликоптерски сервис Републике Српске ове године извршио 360 летова у гашењу пожара

Хеликоптерски сервис Републике Српске данас је ангажован у медицинском транспорту пацијената из Тивта и Требиња у Бањалуку, чиме успјешно наставља са извођењем ових ваздушних операција ради што бржег и ефикаснијег медицинског збрињавања становника Српске и БиХ, изјавио је Срни директор овог сервиса Бобан Кустирућ.

Зазивају канадере: Српски хеликоптер и даље гаси пожар у Ефбиху

Пожар на пожаришту Доња Јабланица-Комадиново врело и даље је активан, а на неприступачном терену дјеловао је и хеликоптер Хеликоптерског сервиса Републике Српске, саопштено је из Оперативног центра цивилне заштите Херцеговачко-неретванског кантона.


Епизоде 144 и 145: Шта раде Комшо и Џафи без Додика у Предсједништву?

Врло је озбиљно да су муслимански чланови Предсједништва БиХ одобрили војну вјежбу без присуства српског представника. На сједницама 16. и 17. августа 2021. године, кулиминирала је колаборационистичко-поданичка психологија политичке Башчаршије.


Догорило: Ефбиховци траже помоћ Хеликоптерског сервиса Српске

"Федерална управа цивилне заштите упутила нам је захтјев за ангажовање хеликоптера Хеликоптерског сервиса Републике Српске за гашење пожара на подручју Јабланице и упутили смо два хеликоптера", рекао је директор Бобан Кустурић.Хеликоптерски сервис Српске: Три летјелице гасе пожар у близини Вишеграда – два из Србије

Кустурић је нагласио да су у пријеподневним часовима гашење пожара из ваздуха извршила три хеликоптера са 50 летова која су трајала укупно 19 часова и 10 минута, а избачено је 50 тона воде.


Српска продаје пет хеликоптера

Влада Републике Српске дала је сагласност Хеликоптерском сервису РС за продају пет хеликоптера због старости и неисплативости одржавања, пише портал Капитал.Ваздухопловство Републике Српске (ВИДЕО)

Утапањем РВ и ПВО ВРС, у непотребни буџетски потрошач звани ОС БиХ, Хеликоптерски сервис РС је сада челична елиса наше полиције. Јер армију и њена челична крила из пјесме "Хеј војници, ваздухопловци" више немамо.


ПДП: Хеликоптерски сервис потврдио Цецу, хоћемо исто од Владе РС

Саопштење Хеликоптерског сервиса РС скандалозна је потврда да пјевачица Светлана Ражнатовић јесте довезена возила хеликоптером Републике Српске, због чега Клуб посланика ПДП у НСРС и даље инсистира да искључиво од Владе РС добије одговор по чијем налогу је одобрен овај лет, колико је коштао и како ће трошење новца бити оправдано.