Почиње трећи Фестивал науке

Трећи Фестивал науке данас и сутра биће одржан у Бањалуци с циљем промоције науке и научног рада, као и младих истраживача и иноватора.


Отворен други Фестивал науке

У бањалучком Банском двору данас у 11 часова отворен је Други фесивал науке који ће трајати три дана. Ову манифестацију која је привукла велики број посјетилаца од предшколског до зрелог доба отворио је министар науке и технологије Јасмин Комић

Други фестивал науке РС

Други Фестивал науке Републике Српске, у организацији Министарства науке и технологије Републике Српске, биће одржан од 07.11. до 09.11.2012. године на двије локације у Бањој Луци, у Банском двору Културном центру и Тржном центру "Меркатор".


Свечана академија Фестивала науке

У Концертној дворани Банског двора Културног центра у Бањој Луци данас, 17.11.2011. године, одржана је Свечана академија првог Фестивала науке, у организацији Министарства науке и технологије Републике Српске.


Наука фестивалише у Приједору

Министар науке и технологије Републике Српске, проф. др Јасмин Комић, данас је послије Источног Сарајева, Требиња, Бање Луке и Бијељине, отворио први Фестивал науке у Републици Српској и у Приједору.Фестивал науке стигао у Бању Луку (ФОТО)

Министар науке и технологије Републике Српске, проф. др Јасмин Комић, данас је, послије Источног Сарајева и Требиња, отворио први Фестивал науке у Републици Српској и у Бањој Луци.


Бања Лука: Фестивал науке сутра у Дому омладине

Отварање првог Фестивала науке у Републици Српској, у организацији Министарства науке и технологије Републике Српске, биће уприличено сутра, 10. новембра, 2011. године са почетком у 12 часова у Дому омладине (Ђуре Даничића 1) у Бањој Луци.Почиње Фестивал науке

Република Српска је добила први Фестивал науке који ће се одржати од 05. до 17. новембра у шест градова РС.


Ускоро домаћи фестивал науке

Министарство науке и технологије Владе Републике Српске организује први Фестивал науке у Републици Српској који ће бити одржан од 01.11. до 15.11.2011. године у шест градова – Бањoj Луци, Приједору, Бијељини, Добоју, Требињу и Источном Сарајеву.