Стевандић из Дервенте: Додали смо плаву боју на сваки трг у Републици Српкој

Данас је у препуном Центру за културу у Дервенти одржана јавна трибина и представљање кандидата Уједињене Српске. Трибини су присуствовали предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, Миодраг Тешендич носилац листе за Народну Скупштину Републике Српске испред Изборне јединице 4, Милан Новитовић, нослиац листе за Парламент БиХ испред Изборне јединице 2, као и кандидати, многобројни грађани Дервенте и симпатизери Уједињене Српске.

среда, 7 септембра, 2022 / 21:15

,,Уједињена Српска у Дервенти спремно дочекује предстојеће изборе и поносно могу рећи да очекујемо добар резултат и једног посланика у НСРС из Изборне јединице 4." Изјавио је том приликом Миодраг Тешендић.

Милан Новитовић нослиац листе за Парламент БиХ испред Изборне јединице 2 изјавио је да Уједињена Српска има часне и поштене људе који имају знање да побољшају живорни стандард грађана. ,,Република Српска се брани у Сарајеву а наши представници, заједно са осталим представницима Републике Српске у Парламенту БиХ знаће да заштите интересе српског народа и Републике Српске. "
закључује Новитовић.

Предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, рекао је да задовољан досадашњим током кампање Уједињене Српске и да је, како он каже, ,,унешена плава боја на сваки трг у Републици Српској".

,,Резултати кампање говоре да ћемо превазићи очекивања која смо сами себи поставили. Стратегија Уједињене Српске фокусира се и на мање градове, јер мали градови су чувари Српске. Треба напоменути да је двадесет и једна особа са листе Уједињене Српске рођена у Србији, и многи су тамо завршили школе, а своју будућност виде овде у Рпублици Српској.

Ми смо се, кад се тако погледа, ујединили са матицом Србијом," изјавио је Стевандић и додао да је Дервента била општина која је у једном тренутку имала највећи замах привредног развоја, који је из неког разлога застао, те је циљ Уједињене Српске да Дервента поново буде најбоља општина у БиХ, да има највише запослених и
највећи извоз.