11:44 Нијемци извиждали Рода Стјуарта у Лајпцигу након што је пружио подршку Зеленском07:59 Жељка: Нестабилност у БиХ не производи Русија, већ муслимански фактор уз помоћ странаца07:56 Столтенберг пријети распоређивањем нуклеарног наоружања према Русији07:53 Гогановић критикује шефа јавно, умјесто да пређе у сусједну канцеларију07:51 Угари су сада добри, не као у Бранково вријеме: Иштван Турци добио награду именовану по Радичевићу07:47 Минић очекује жетву пшенице којој се не може утицати на цијену07:42 Јеленка из САД сматра да крађа није крађа, ако се краде од Русије07:38 Русија ће тражити да се Генерална скупштина УН изјасни о злочинима Њемачке07:36 Василиј Небензја: Украјина мора да призна стварност на бојишту и да јасне гаранције о неутралности07:34 Живадин Јовановић: Запад покушава да своју експанзионистичку политику и агресију свали на друге

Стевандић из Дервенте: Додали смо плаву боју на сваки трг у Републици Српкој

Данас је у препуном Центру за културу у Дервенти одржана јавна трибина и представљање кандидата Уједињене Српске. Трибини су присуствовали предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, Миодраг Тешендич носилац листе за Народну Скупштину Републике Српске испред Изборне јединице 4, Милан Новитовић, нослиац листе за Парламент БиХ испред Изборне јединице 2, као и кандидати, многобројни грађани Дервенте и симпатизери Уједињене Српске.

среда, септембар 7, 2022 / 21:15

,,Уједињена Српска у Дервенти спремно дочекује предстојеће изборе и поносно могу рећи да очекујемо добар резултат и једног посланика у НСРС из Изборне јединице 4." Изјавио је том приликом Миодраг Тешендић.

Милан Новитовић нослиац листе за Парламент БиХ испред Изборне јединице 2 изјавио је да Уједињена Српска има часне и поштене људе који имају знање да побољшају живорни стандард грађана. ,,Република Српска се брани у Сарајеву а наши представници, заједно са осталим представницима Републике Српске у Парламенту БиХ знаће да заштите интересе српског народа и Републике Српске. "
закључује Новитовић.

Предсједник Уједињене Српске, др Ненад Стевандић, рекао је да задовољан досадашњим током кампање Уједињене Српске и да је, како он каже, ,,унешена плава боја на сваки трг у Републици Српској".

,,Резултати кампање говоре да ћемо превазићи очекивања која смо сами себи поставили. Стратегија Уједињене Српске фокусира се и на мање градове, јер мали градови су чувари Српске. Треба напоменути да је двадесет и једна особа са листе Уједињене Српске рођена у Србији, и многи су тамо завршили школе, а своју будућност виде овде у Рпублици Српској.

Ми смо се, кад се тако погледа, ујединили са матицом Србијом," изјавио је Стевандић и додао да је Дервента била општина која је у једном тренутку имала највећи замах привредног развоја, који је из неког разлога застао, те је циљ Уједињене Српске да Дервента поново буде најбоља општина у БиХ, да има највише запослених и
највећи извоз.Оставите одговор